Ponovno otvoren slučaj: Ronaldo pod optužbama za brutalno silovanje

Cristiano Ronaldo prije nekoliko dana objavio je kako je optužba za silovanje koje je iznijela Kathryn Mayorga (34) – lažna vijest.

No, policija u Las Vegasu ne misli tako te je ponovno otvorila slučaj, piše Daily Mail.

Amerikanka je u četvrtak podnijela tužbu protiv portugalske zvijezde, a njezinu ispovijest objavio je njemački Der Spiegel. Policija je potvrdila kako detektivi već rade na slučaju i da trenutačno raspolažu samo s osnovnim informacijama koja im je dala žrtva.

Istraga je u tijeku, te se prikupljaju podaci. Detalji istrage zasad neće biti dostupni javnosti, navedeno je iz policije.

U intervjuu njemačkom tjedniku Kathryn Mayorga je optužila Cristiana Ronalda da ju je 13.lipnja 2009. brutalno silovao u svom apartmanu u Las Vegasu. Mayorg je tada radila kao hostesa.

Nakon što me silovao, ispričao se. Kleknuo je i rekao kako je on 99 posto dobar momak, no ne zna za ovih jedan posto, kazala je Mayorga za Der Spiegel protiv kojeg su Ronaldovi odvjetnici odgovorili tužbom.

Amerikanka je 2010. prihvatila njegovih 375 tisuća dolara s računa na Britanskim Djevičanskim otocima kako bi šutjela.

Nakon osam godina policiji je prijavila slučaj koji joj je promijenio život.

Otkrila je kako se nakon toga počela opijati te je imala suicidalne misli, prenosi Večernji list. Na pitanje zašto je prihvatila novac odgovorila je da je bila u strahu zbog Ronaldove slave.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.