Ponovno možete spavati u bačvi na Blidinju, otvorene rezervacije

Frano Šarić i Vedran Miletić su dva studenda koja su svoje unikatne ideje uz puno truda i želje sproveli u djelo.

U pitanju je “Barrel Land” kako su ga nazvali, a radi se o smještaju u bačvi na Blidinju.

Njihova posebna ideja bila je pravi hit prošle godine, a ove godine očekuje se da će biti još i privlačniji.

Ipak, Frano i Vedran su krajem prošle godine imali malu nezgodu, kad im je jak vjetar diguno u zrak WC.

Jak vjetar je udario u prednju stranu wc-a i dignuo ga pet metara. Prilikom toga je nastalo oštećenje na prednjoj strani i WC je bio okrenut na bok i nije se moglo ući da provjerimo stanje, čak i samo dizanje i vraćanje na mjesto je bilo upitno budući da je specifičnog oblika i nije lako upravljati s njime, naveli su.

No, to ih nije pokolebalo.

Sada dolazimo do onog “ali” dijela. Ali smo mi vjerovali da će sve biti u redu čak i kada smo došli i vidjeli štetu vjerovali smo da mi to možemo popraviti i vratiti sve na pravo mjesto, kao što i jesmo.

Kako god imamo još popraviti neke male stvari i uvesti neke nove, planirano vrijeme otvaranja je 1. svibnja, ali sada vjerujemo da će, ako vrijeme posluži, to biti i prije, nada se ovaj dvojac.

Za rezervacije im se možete javiti na Instagramu na stranici Barrel Land.

Spavanje u bačvi? Frano i Vedran su se pobrinuli da doživite to iskustvo

(www.jabuka.tv/Foto: Instagram)

8 komentara

  • Ma kakva bačva ljudi, pa što je vama?
    Bio san gore prije sedam -osam dana, i noćio gore, smrza san se ko neka stvar, mal ne rekoh koja..
    Šalu na stranu doista sam bio gore u vikendici(nije moja) i uzalud ti grijanje ,jedva se kuća do jutra ugrijala nekako na deset -petnaest stupnjeva i to nakon desetak sata grijanja s šporetom a i grijalicom.Dakle, to nije bilo prije 20 dana kada je bilo još puno ladnije nego nedavno, pa mi je malo čudno kako bi moga ostat u komadu u toj bačvetini…poz.

  • Po cemu su vrijedni, da su bacve pune domaceg vina, kojeg su sami proizveli bila bi druga stvar, onda bi bili stvarno vrijedni 😁
    Ovako, odvukli bacve i isprobavaju ima li dovoljno Frodo.a iz Gospodara prstenova koji mogu stat u bacvu i koji ce za to platit😁

  • Momcima svaka čast na ideji pa ko voli nek izvoli i ko more !A ovi što su na sve ljubomorni i prave se pametni ne trebaju se osvrćat.

  • evo jedva čekan da oden spavat na blidinje,,,,,, ito u bačvi.,,,,a unda ću ić u neum spavat u kuti od cipela,,,,,,,, aj ćao

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.