Ponosna majka jednog lidlića pisala lancu supermarketa i predstavila im poslovnu ideju

Na Facebook stranici Uživo iz Hrvatske objavljen je screenshot poruke koje je jedna Hrvatica uputila Lidlu u Hrvatskoj, a dijeli se jer sadržava jedan koristan prijedlog lancu supermarketa.

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

“Poštovani, kao što vjerojatno znate da se ovih dana na društvenim mrećama govori o ismijavanju djece koja nosi vašu marku odjeće. Ja bih vam voljela dati prijedlog za novu kolekciju.

Naime, moje dijete je Lidlić, i ja sam ponosna majka Lidlića. Mi kao roditelji koji svoje dijete oblače u Lidlu smatramo kako to uopće nije pogrdna riječ, dapače, vrlo je slatka i pamtljiva. Volimo nositi odjeću iz Lidla i u njoj uživamo kako kod kuće, tako i vani.

Voljela bih kad bi u vašoj trgovini mogli kupiti majice s natpisom npr ‘Proud to be Lidlić’, ‘Mama Lidlić’, ‘Tata Lidlić’… ma vama prepuštam da vama da vam mašta proradi za novu kolekciju pod nazivom LIDLIĆ. Uvjerena sam da će vam to biti najprodavanija kolekcija u Hrvatskoj, a možda i šire. Veliki pozdrav od ponosnih roditelja jednog Lidlića.”, prenosi RTL.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Izgleda da je upravo Lidl i pokrenuo ovu aferu iskoristivši najslabiju točku kod ljudi a to su djeca. Treba ublažiti negativni PR koji su stekli brojnim aferama sa neispravnom hranom te aferom sa uklanjanjem križeva s proizvoda

  • U našim školama se također djeca rugaju onima koji ne kupuju u prestižnim trgovinama, kojima tenisice nisu original, koji ne putuju i ne posjećuju fancy mjesta, čiji mobiteli nisu dovoljno skupi, onima čiji roditelji nisu “napucani” itd. Dragi roditelji zapitajte kako odgajate vašu djecu, učite ih da su ona važnija od glupih stvari koje im kupujete, da je tijelo važnije od odijela, a duša od svega ostalog. Mislite da imate divno dijete ako zna prepoznati jesu li kod njegovog prijatelja original ili fake tenisice, a ne zna prepoznati potrrebu tog djeteta što možda nema za sendvič.

  • Gdje se odjeva zlatna mladež i djeca naših “gospodarstvenika i tajkuna ” (ratnih profitera, lopova, dzeparosa )?????
    Nije važno što se nosi već tko to nos i kako je do toga došao ???

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.