Pomozimo dvojici Širokobriježana – Srušimo prepreke

Početkom veljače ove godine Udruga Inicijativa za Široki Brijeg pokrenula ej humanitarnu akciju pod nazivom ”Srušimo prepreke” s ciljem prikupljanja sredstava za nabavu osobnog vozila prilagođenog za prijevoz osobe s invaliditetom i invalidskih kolica za dvije osobe iz Širokog Brijega.

Akciji su se priključile mnoge fizičke i pravne osobe koje su svojim prilozima ili pozivima na broj humanitarnog telefona donirale sredstva, u skladu sa svojim mogućnostima.

Zaključno s petkom, 25. ožujkom 2016. godine, prikupljena je 21.433,67 KM što je nedostatno za uspješan završetak akcije. Nedostaje još oko 3.500 KM, a humanitarna akcija završava 31. ožujka 2016. godine.

”Pozivamo sve one koji su u mogućnosti, da pomognu našim sugrađanima i omoguće im život dostojan čovjeka”, navode iz Inicijative.

Pomoći možete uplatom na račun akcije koji se vodi u UniCredit Bank pod brojem 3382202264860334 s naznakom ”Srušimo prepreke” ili pozivom na broj humanitarnog telefona 092 890 820 čime donirate 2 KM za akciju ”Srušimo prepreke”.

”Pomozimo Stipi i Nikici srušiti prepreke i omogućimo im sudjelovanje u svakodnevnom životu. Po završetku akcije javnosti će biti predočeni detaljni rezultati, sa svim pojedinačnim uplatama kao i ukupni iznos prikupljene pomoći”, navode organizatori akcije te se zahvaljuju svima na dosadašnjoj pomoći.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.