Pomoć za izbore: GIP Široki Brijeg organizira mobilni tim za birače – Jabuka.tv

Pomoć za izbore: GIP Široki Brijeg organizira mobilni tim za birače

Gradsko izborno povjerenstvo Široki Brijeg obavještava građane da će formirati mobilni tim za birače koji su vezani za svoje domove zbog starosti, bolesti ili invalidnosti kako bi isti mogli glasovati na predstojećim izborima.

Pozivaju se građani Širokog Brijega da dostave podatke o osobama koje su zbog starosti, bolesti ili invalidnosti vezane za svoje domove, a koje bi putem mobilnog tima htjele glasovati na predstojećim izborima.

Podaci trebaju sadržavati: ime i prezime, JMBG, punu adresu prebivališta, broj telefona i kopiju medicinske dokumentacije o bolesti ili invaliditetu.

Traženi podaci mogu se dostaviti najkasnije do 17. kolovoza 2018. godine na adresu:

Centar za birački popis
Fra Didaka Buntića
88220 Široki Brijeg
ili putem fax-a: 039 706 371

Nakon prikupljenih podataka, Centar za birački popis obići će ove birače kako bi isti potpisali izjavu da žele glasovati putem mobilnog tima, priopćeno je iz Gradske uprave Širokog Brijega.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

  • Mos mislit sto ce vam se ljudi prijaviti za te budalastine. Nemaju drugog posla nego ici kopirati fokumentaciju, te kasnije jos i ugoscavati te clanove mobilnog fima za potpisivanje, jeste li normalni? Cija je to luda ideja, pa radi se o bolesnim ljudima, i mozete zamisliti da hedva cekaju te rimove u svpjim kucama!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.