Pomjerena satnica širokobriješke lige mjesnih zajednica

Početak utakmica Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega, koje se igraju u ponedjeljak, 11. srpnja, pomjerene su za 30 minuta.

Sportski savez Široki Brijeg kao razlog pomjeranja satnice večerašnjih utakmica naveo je ekstremne vrućine u gradu na Lištici.

Također, organizatori su osigurali prijenos svih utakmica putem stranice HercegovinaLive.com.

Ponedjeljak:
20:30 sati: MZ Knešpolje – MZ Jare
21:30 sati: MZ Kočerin – MZ Ciglana Gradac
22:30 sati: MZ Oklaji – MZ Buhovo

(www.jabuka.tv)

7 komentara

  • kad sam bio dijete, igrali smo u 2 popodne, a temperatura bila 40 ….. nego, mora se biti u djiru, sa svih strana govore da je vruce, a sta bi trebalo biti – hladno, pa ljudi moji ljeto je … ne dajte da vam mediji ispiru mozak

    • @ hahaha: A što ćeš, danas sve pekmezasto. U moje je vrijeme sunce bilo 3×3, a vidi danas kojišno je. Ljeti se čulo da kamen puca od vrućine, a zimi snig od dva metra. A mi opet igrali lopte bosi

  • Treba izdati naredbu Svevišnjem da uzme u obzir važnost ovog natjecanja i vremenske prilike prilagodi situaciji. Bilo bi poželjno zatražiti mogućnost da i u buduće možemo dekretom kontrolirati vremenske prilike, npr. zbog rupa na putu ne bi bilo poželjno da kiša pada dok se iste ne zakrpe. U svakom slučaju strukture vlasti bi trebale više koristiti svoje ovlasti, a sve na dobrobit svoga stada.

Komentiraj: