Političari kao borci iz Tekkena

Kreativci iza Instagram profila Balkan Tekken zamislili su brojne političare i druge javne ličnosti kao likove iz popularne video igre Tekken.

Svakome od njih dodijelili su posebne moći i opise, pa lik Aleksandra Vučića, naprimjer, može opsjednuti protivnike svojim načinom govora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tekken Balkan (@balkan_tekken)

Dodikova posebna sposobnost je da s lakoćom vozi traktore.

Milorad Dodik, sada poznat kao ”Traktor Titan”, figura je koja se uzdiže u političkoj areni. Velik je, visok i snažan i poznat po svojoj sposobnosti da s lakoćom vozi traktore. Njegovi protivnici znaju da se ne petljaju s njim jer je poznat kao najjači od svih političara i lako ih može popušiti svojim Marlboro cigaretama. Protivnici Tractor Titana brzo shvate da ga njegovi moćni udarci i nemilosrdne vještine vožnje traktorom čine silom na koju treba računati u političkoj areni, navodi se u opisu, prenosi N1.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tekken Balkan (@balkan_tekken)

Bakira Izetbegovića, čelnika SDA, nazvali su ReadHead odnosno Riđokosi, političar kakvog nema.

Bio je na glasu kao lukav, pametan i uvijek korak ispred svojih protivnika. No, ono što mnogi nisu znali je da Bakir ima tajno oružje – svoje supermoći. Sa svojim pouzdanim super sefom ”Zlatni trezor”, Bakir je uvijek bio zaštićen od ozljeda. Mogao je nestati iz opasnosti u tren oka, ponovno se pojavljujući jednako brzo nakon što prijetnja prođe. A što se tiče tehnologije i automatizacije, Bakir je bio posebna liga. Imao je sposobnost zamijeniti bilo kojeg čovjeka visokotehnološkim robotima i umjetnom inteligencijom, što ga je učinilo majstorom svih tehnoloških stvari, navodi se u opisu za čelnika SDA.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tekken Balkan (@balkan_tekken)

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.