Policijska potjera završila u rijeci

Nevjerojatne fotografije stižu iz novotravničkog naselja Stojkovići.

Naime, u rijeci Grlonici na dijelu u poplavama srušenog mosta završila su dva automobila od kojih je jedan – policijski. Mještani koji su poslali slike kažu da vjeruju da je policijska potjera završila kupanjem u rijeci za policajce i one koje su tjerali, piše Drukčiji radio. 

Mora da ovi što su bježali od policije nisu odavde pa nisu znali da nema mosta ili su pokušali preskočiti rijeku. Ali kako je policija završila u vodi, oni su morali znati da mosta nema?, zapitali su se mještani.

U svakom slučaju, nisu bili daleko od istine, osim u dijelu da je policija – travnička.

Naime, kako se neslužbeno doznaje, patrola s područja općine Travnik pokušala je u Travniku zaustaviti automobil s nepripadajućim registracijskim oznakama u kojem su bila dvojica Novotravničana koji su se oglušili na policijske signale i dali se u bijeg prema Novom Travniku.

Policija je krenula u potjeru sve do Stojkovića, kada su bjegunci skrenuli lijevo prema osnovnoj školi.

S obzirom da nigdje na putu nije bilo znaka niti obavijesti da mosta nema, a travnički policajci našli su se na području na kojem se inače ne kreću, policijski dispečer nije ih uspio na vrijeme upozoriti na opasnost i oba automobila završila su u rijeci.

Srećom, nitko nije zadobio teške tjelesne ozljede.

(www.jabuka.tv)


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.