Policija zbog hrvatskog grba u Mostaru napravila očevid

Na brdu Planinica iznad Mostara postavljen je u subotu je osvanuo veliki hrvatski grb.

Iz Policijske uprave Mostar kazali su za BHRT da je pritužbe zbog postavljanja šahovnice imalo nekoliko građana, te je policija po službenoj dužnosti izašla na teren i izvršila očevid.

Na mjestu događaja, kako su kazali iz policije za BHRT, zatekli su nekoliko navijača HŠK Zrinjski iz Mostara koji su vjerovatno, napravili ovaj grb.

(www.jabuka.tv)

 19 komentara

 • Ajde svasta li vam smeta lovite one koji rade kriminal ,nisu pojeli kamen .
  Ako su nacrtali nisu pojeli, lijepo je vidjet to je umjetnicko djelo treba ih nagradit za trud.

 • ma sišite kitu milicijsku – koliko je puta policija izašla na velež di su patriote prepravljali ljubavne poruke titu? ili spomenik na bulevaru postavljen bez dozvole? vlasnik planince je općina mostar otkud policiji pravo da ulazi na teren bez dozvole ili poziva općine već na pritužbe “građana”? kerovi sarajevski!

 • hvala ti Isuse da je netko pametan napisao da je to hrvatski grb
  izraz šahovnica je čisto šprdanje sarajevske čaršije

 • Meni je godinama smetalo ime zločinca tita na obroncima Veleža, pa nikoga nije bila brija zbog toga. Smetalo me je i nelegalni spomenik i grobovi u Liski. Smetaju mi ljljani na brdu iznad istočnog Mostara. Smeta mibezbroj “raketa” uz džamije… Smetaju mi kipovi ratnih zločinaca po istočnom Mostaru koje tamo zovu “narodnim herojima”

 • Čestitke momcima što su napravili hrvatski grb kao izraz i potpora hrvatskom narodu u Mostaru puno pozdrava iz Širokog Brijega

 • Sad kad Turčini oboje velež u zeleno nemojte cviliti. A za par godina kad se zapuca, očekujem od odgovornih za isticanje nacionalnih simbola na javnim površinama i od vas koji to javno podržavate, da se dobrovoljno javite za prvu crtu. Ili se susretnite na Neretvi pa se kolektivno utopite, učinit ćete uslugu svim normalnim ljudima. Inače, na videu su istaknuti članovi tzv ultrasa koji su nekoć navijali za Velež i ljubili javno titovu sliku (za dokaze konzultirajte jubito)

 • pravi se grb da se narod zabavlja glupostima…a to sto su ljudi nezaposleni i nemaju dati djeci za kruha koga to briga……………….

 • Čuj “primjedbe zbog postavljanja šahovnice imalo nekoliko građana”. E pa nije šahovnica, ovo je vrijeđanje. Radi se o povijesnom grvatskom grbu. Kome on smeta, osim fašistima, udbašima, komunističkoj kopiladi i islamističkim talibanima.

 • Mostar Mostarcima. što znači da skoro svi iz naše Hercegovine trebaju doći u mostar i tu živjeti jer su skoro svi tu rođeni……nije Mostar travnik niti bugojno a još manje sarajevo…..zato lijenčine radite nešto da ga uljepšati a ne samo da ga koristiti pogotovo vi sa lijeve obale naše Neretve uzeli ste sebi za pravo mnogo toga a strpali ste sve na račun humanitarne pomoći u svoje džepove i to uz pomoć onih logistički snaga hvo a sve po našim glavama i muči našega rada….znači ili radite za cijelo društvo ili selite i vodite sa sobom sve one što su na krali bilo sa lijeva bilo sa desna i da vodite sve u pm

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.