Policija uoči hercegovačkog derbija opet pozatvarala sve oko Pecare

Policija je ponovno zatvorila sve ugostiteljske objekte u krugu stadiona Pecara uoči hercegovačkog derbija između Širokog Brijega i Zrinjskog koji se igra u 17.00 sati.

Baš kao i u kolovozu 2016. godine, na snazi je zabrana točenja alkohola tri sata prije i poslije utakmice, a dva sata prije utakmice u krugu stadiona se nalazi velik broj policijskih službenika iz tri županijska MUP-a.

”Riječ je o utakmici visokog rizika te je angažiran veći broj policijskih službenika”, potvrdio je za portal Jabuka.tv glasnogovornik MUP-a ŽZH Dražan Bošnjak.

Podsjećamo, 300 navijača Zrinjskog najavilo je organizirani dolazak, a još više njih doći će u privatnom aranžmanu te je MUP ŽZH ovu utakmicu okaratkerizirao visokorizičnom.

Kako neslužbeno doznaje portal Jabuka.tv, na osiguranje utakmice angažirano je između 80 i 90 pripadnika temeljne, interventne i specijalne policije iz MUP-a ŽZH, MUP-a HNŽ te MUP-a HBŽ te djelatnici redarske službe. Također, iz sigurnosnih razloga zatvorena je i tribina Jug na kojoj će biti smješteni samo akreditirani novinari.

(www.jabuka.tv)
4 komentara

 • Policiju vode i vodili su mentalno ograničeni ljudi,da ne kažem hendikepirani!
  Dakle,kako netko može zabraniti rad ugostiteljskkih objekata zbog utakmice!
  Navijači Zrinjskog su bili na remontu i kupovali u Namexu,dakle odluka vam je krajnje imbecilna!
  S druge strane evo neka MILICIJA provjeri kad je u zadnjih deset godina netko na nogometnoj utakmici oko stadiona bio maximalno pijan i razbijao inventar,a još da je širokobriježanin…
  Siguran sam da ne postoji takav slučaj…
  A kad imate muda zabranjivat običnom puku da sjedi u kafiću zašto niste zabranili Namexu da prodaje alkohol jučer prije utakmice na remontu!
  Njima nemate muda zabraniti,ili ste krajnje glupi pa se niste sjetili,treće opcije nema!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.