Policija uhitila pogrešnog migranta za ubojstvo u Sarajevu | Jabuka.tv

Policija uhitila pogrešnog migranta za ubojstvo u Sarajevu

Ilegalni migrant iz Maroka koji je u Sarajevu uhićen pod sumnjom da je u utorak u tučnjavi ubio 36-godišnjeg državljanina BiH ipak nije počinio taj zločin a za stvarnim krivcem se traga, potvrdili su u petak iz MUP-a Sarajevske županije.

Marokanca Hachama Aglarasa (34) policajci su uhitili u četvrtak u jednom napuštenom industrijskom kompleksu u naselju Ilidža nakon potrage koja je trajala 48 sati.

On je priveden pod sumnjom da je u utorak navečer nožem nanio smrtonosne ozljede muškarcu s kojim se sukobio nakon što je trojici migranata vlasnik jednog kafića zabranio ulaz.

Odmah nakon tog zločina policija je objavila tjeralicu za Aglarasom te njegovu fotografiju, a objavljeno je i kako je on ranije uvjetno osuđivan zlog zloporabe droge.

Kaznena obrada pokazala je ipak kako Marokanac nije odgovoran za ubojstvo.

Utvrđeno je da se navedena osoba trenutno ne može dovesti u vezu s počinjenim kaznenim djelima, stoji u kratkom policijskom priopćenju u kojemu se dodaje kako je Aglaras predan Službi za poslove sa strancima koja će odlučiti što će dalje s njim.

Prema dostupnim informacijama u tučnjavi u utorak kojoj su uz ubijenog mladića teško ozlijeđena još dvojica njegovih prijatelja sudjelovala su dvojica migranata koji za sada nisu identificirani pa policija nastavlja istragu kako bi se otkrilo tko su oni.

Jasmin Berović kojega je, za sada nepoznati, počinitelj ubio u petak je pokopan na sarajevskom groblju Vlakovo, a na ispraćaju su unatoč mjerama ograničenja zbog epidemije bile stotine njegovih prijatelja i poznanika.

(Hina)


8 komentara

 • Ovo su stare finte i fore bosnjackog vrha. Tko je uhapsen za ubistvo Joze Leutara, Za ubistvo Delalica, Ugljena, gen. Santica, ubijenih policajaca nedavno u Sarajevu, slucaj Memoc, posljeratna ubistva policajaca u Travniku itd. Pa sve je to netko zatasko i netko iz vrha bosnjacke politike ocito krije ubice. A kad znamo tko je sef OSA, min Sigurnosti. Sto reci i sto ocekivati… Njihova proslost je jako upitna…

 • Zato ja u ovakoj sigurnoj drzavi uvijek nosim pistolj, u slucaju da me migrant samo krivo pogleda metak mu je, isto vrijedi i za ostale..
  Svi ljudi su se naoruzali, dosta je bilo sranja, cekamo da zaiskri pa da zandaramo bagru.

 • Tko je uzeo lovu za migrante?
  Tko ih je pustio u zemlju ,kad se zna da građanin BiH ne može ni uć ni izić iz zemlje bez provjere
  osobnih dokumenata?
  Tko garantira sigurnost građana od migranata?
  Tko im je dozvolio da mogu ubijati,maltretirati neduže građane ?
  Tisuće tko ????

Komentiraj: