Policija u BiH otkrila dva ilegalna kampa naoružanih migranata

Pripadnici Granične policije BiH i Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH uz granicu s Hrvatskom pronašli su dva kampa ilegalnih migranata koji su uz sebe imali oružje i streljivo, potvrđeno je u petak iz SIPA-e.

Kako se navodi u priopćenju, pretraga terena na području Donjeg Svilaja u blizini Save u čijoj je blizini i granični prijelaz provedena je u noći između četvrtka i petka.

Policajci su zatekli veći broj osoba iz migrantske populacije u dva improvizirana kampa, u kojima su pronašli određenu količinu vatrenog oružja i streljiva, stoji u priopćenju.

Migranti su, kako se navodi, stavljeni pod nadzor odnosno privedeni, a o svemu je informirano Tužiteljstvo BiH koje će preuzeti istragu o ovom slučaju.

SIPA također navodi kako će policija nastaviti utvrđivati činjenice na terenu.

BiH je od početka godine suočena s povećanim prilivom ilegalnih migranata, a najveći broj put ka Hrvatskoj pokušava nastaviti preko Unsko-sanske županije, no dio njih to nastoji učiniti i preko rijeke Save.

Aktivnosti na ovom predmetu se nastavljaju.

(www.jabuka.tv)

14 komentara

  • Posto su doznali ove su razjebali i pozatvarali , Ne znam kada ce se cetalji početi razoruzavati i ruski placenici ,
   Sta misliš katolice ?

  • Lako je za odakle, u BiH se to može kupiti na skoro svakom kiosku.. mene više brine zašto su ga nabavili ako ne za osiguravanje prolaska u EU, što nisu zapucali kad su otkriveni? Koliko znam, u našim krajevima ih se nije napadalo niti im je se prijetilo

 • Ko se nađe s oružjem da prelazi HR granicu treba da se tretira kao ugroza za zemlju i dužnost je svakog HR vojnika snajperiste da eliminira potecijalnu opasnost Tko pritom strada nek je rahmetli i neka se nađe u dženetu sa 77 djevice

 • kakve 77 djevice , prije će biti 77 mudonja koji će ih čekati, inače ovi isilovci i islamistički teroristi dolaze u Europu radi pokretanja rata protiv europskih kršćana, što će njima uskoro biti zadatak.Pretvoriti Europu u bojno polje poput Ukrajine.

 • Helez za ove nije znao, za one u Buzimu, Maoci isto nista ne zna. Za ratne zlocine nad hrvatima Bugojna isto ne zna nista, za ubijene hrvate Bugojna isto ne zna nista. A zna se jako dobro sa Dzevadom Mlacom i Selmo Cikoticem. Ali Helez nedavno izjavi protjerali smo turke, austrougarski i znacemo i sa cetnicima i ustašama…

 • Vidite li da su Hrvatska obavještajana i Kolinda bili u pravu. 10000 migranata je odje dnom nestalo, ne priča se o njima. Kažu da ih muslimani spremaju po kampovima dok bi hrvateki, hrvatsksa omladino, slušate i ludujete za Prijovićkom, Brenom, Halidom,….obit će nam se svima o glavu, od Hrvatske će ostati samo Zagreb i okolica ps spavajte i čekajte novo klanje. Glup narod koji ima ovakvu omladinu, ma preglup.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.