Policija prekinula kućnu zabavu nogometaša Juventusa, čekaju ih kazne – Jabuka.tv

Policija prekinula kućnu zabavu nogometaša Juventusa, čekaju ih kazne

Nogometaši Juventusa Paulo Dybala, Arthur i Weston McKennie zgrozili su javnost u Italiji nakon što im je policija upala na zabavu u trenutku kada je skoro pa cijeli Torino u karanteni.

Mediji u Italiji pišu da je zabava organizirana u kući Amerikanca McKennieja, a da je na njoj bilo 10 ljudi, između ostalih Dybala i Arthur. Na kraju su svi dobili kaznu od 400 eura zbog nepoštivanja mjera, no najteža kazna tek slijedi – od kluba.

U Juventusu su izuzetno ljuti zbog ovakvog ponašanja njihovih igrača i ozbiljno razmatraju suspenziju za spomenuti trojac, a posebno jer ovakva vijest dolazi uoči gradskog derbija protiv Torina.

S tim u vezi oglasio se i Dybala, koji je priznao svoju grešku, ali tvrdi da to nije bila zabava, već večera.

Znam da u ovako teškom trenutku zbog pandemije koronavirusa širom svijeta ne smijemo praviti ovakve greške, ali pogriješio sam što sam ostao na večeri. To nije bila zabava, ali sam svejedno pogriješio, rekao je Dybala, prenosi Klix.

Mediji u Italiji pišu da je Dybala ovim potezom još jednom žestoko razočarao čelnike Juventusa i da je pitanje kakva je njegova budućnost u klubu, posebno nakon posljednjih dešavanja.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.