Policija potvrdila: Trojica bh državljana silovali su Norvežanku

Trojica bh državljanja očito nisu uspjela uvjeriti makarsku policiju i splitsko tužiteljstvo da nisu silovali sedamnaestogodišnju norvešku državljanku pa im je sudac istrage odredio istražni zatvor u kojem se nalaze od četvrtka.

Uhićeni su trojica Zeničana i to Sanel A. (25), Mirsad Š.(30) i Mirza F.(23) kojima ide kaznena prijava za silovanje.Jedan od njih je tijekom ispitivanja zamolio da se o cijelom događaju izvjesti veleposlanstvo BIH u Hrvatskoj.Uhićeni nisu uzeli privatne odvjetnike nego su od suda dobiliodvjetnike po službenoj dužnosti.

Zeničani ne negiraju da je maloljetna Norvežanka došla u njihov apartman u Ulici Moliških Hrvata u Makarskoj u kojem su odsjeli,ali njihova se priča drastično razlikuje od priče maloljetnice koja je prijavila silovanje i to na nagovor oca kad je nakon nemilog događaja s ovom trojicom krvava došla kući.

Nemoguće je doznati jesu li sva trojica djevojku silovala.Ona je u prvoj verziji svog iskaza govorila o jednoj mladiću koji je to napravio,a kakva je bila uloga drugih za sada je nemoguće pouzdano doznati.

I kod oštećene djevojke i kod dvojice prijavljenih pronađeni su tragovi alkohola u krvi. Sa mjesta događanja izuzete su dlake,noktovina i ostali sadržaji koji su poslani na vještačenje.

(www.jabuka.tv)

1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.