Policija o pucnjavi u Mostaru: Svi su nešto čuli, a nitko ništa nije vidio

Mostarska policija istražuje pucnjavu koja se, prema pisanjima pojedinih medija, dogodila u utorak u Mostaru pred očima više građana, izjavio je za Fenu viši inspektor u Uredu ravnatelja policije MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić.

Marić je kazao da je nepoznata osoba prijavila policiji da je na mostarskom Rondou (Trg hrvatskih velikana) došlo do uporabe vatrenog oružja, te dodao da je policijska ophodnja radila na prikupljanju saznanja vezanih za taj događaj.

Prema službenoj zabilješci policajaca koji su bili na terenu i koji su razgovarali s radnicima i gostima iz lokalnih objekata “svi su oni nešto čuli od nekoga, ali nitko ništa nije vidio”.

“Dakle, svatko je nešto čuo, a nitko nije rekao ja sam vidio i tvrdim da je to bilo tako, znači cijeli događaj se svodi na nešto navodno”, dodao je viši inspektor u Uredu ravnatelja policije MUP-a HNŽ-u.

Nadzorne kamere nisu mogle pokriti mjesto događaja tako da njihove snimke ne mogu pomoći u istrazi. Kako je došlo do pucnjave mostarska policija još uvijek istražuje te intenzivno radi na ovom slučaju. Policija će također po dobivanju više informacija s terena javnost više informirati o spornom događaju.

Inače, prema pisanju pojedinih medija pucnjava, u kojoj je sudjelovalo više osoba, se dogodila na Rondou u podnevnim satima pred više desetaka ljudi.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.