Misteriozna pucnjava usred Mostara?

Unatoč brojnim tvrdnjama očevidaca o pucnjavi u središtu Mostara, iz policije još uvijek nema službenih informacija o ovom događaju.

Kako je za Bljesak.info Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ-a, policija vrši određene istrage, ali nije mogao službeno potvrditi da se pucnjava dogodila.

Naime, očevici tvrde kako se prava drama odigrala danas oko podneva u samom središtu Mostara kada je na sred trga Rondo, u čijoj okolini se nalazilo više desetina ljudi, došlo do pucnjave.

Kako piše Dnevni list više desetaka građana bili su očevidac pucnjave koja se dogodila oko 13 sati. Prema tvrdnjama očevidaca, dvojica muškaraca starosti oko trideset godina su stajala na Rondou.

rondo_2

”Izgledalo je kao da nekoga čekaju. Pored njih se zaustavio crni Renault Twingo iz kojega su izletjela dva muškarca koji su agresivnim hodom krenuli prema dvojici koji su stajali pored. Čuli su se povici u stilu „Šta si ti? Ko si ti?“ Nakon toga je jedan od mladića koji su stajali na Rondou izvukao pištolj. Dvojica iz Twinga koji su krenuli na njih su u tome trenu počeli bježati prema katedrali”, naveli su očevici za mostarske novine.

Kažu kako je nepoznati muškarac uperio pištolj prema vozaču i s pola metra udaljenosti pucao u njega.

”Vozač je dodao gas i velikom brzinom se odvezao prema Starom Veležovom igralištu. Mladić koji je pucao i njegov kolega su otrčali preko Šetališta Nikole Šubića Zrinjskog prema Španjolskom trgu”, potvrdili su i drugi svjedoci ovoga događaja.

(www.jabuka.tv)10 komentara

  • Vozač je dodao gas i velikom brzinom se odvezao prema Starom Veležovom igralištu. Mladić koji je pucao i njegov kolega su otrčali preko Šetališta Nikole Šubića Zrinjskog prema Španjolskom trgu”, potvrdili su i drugi svjedoci ovoga događaja.

    Grohotom se smijem,čuj Nikole Šubića Zrinjskog,ja sam mislio sudeć po sastavu fudbalskog im kluba,da je to ulica VUKA STEFANOVIĆA KARADŽIĆA……hihihihihihi

    • Neki dan sam ti objasnio to oko zareza i one najveće tipke na tipkovnici, pri dnu je, najveća, one što ništa ne napiše kad je pritisneš. Džaba.

  • Koji debili majko mila.
    Objasnjava mu da ne treba zarez da odvoji rijec od rijeci.
    Ovo treba dokumentarac napravit.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.