Policija na području Čitluka otkrila nasade kanabisa i uhitila dvije osobe

Operativnim saznanjima i radom na terenu, policajci PS Čitluk otkrili su na području Garišta i Čitluk Sela, nasade kanabisa i izvršili uhićenja osumnjičenih koji se dovode u vezu s ovim krivičnim djelima.

Prema riječima Ivana Milićevića, mlađeg inspektora, zapovjednika PS Čitluk, policajci su u četvrtak, poduzimajući mjere iz svoje nadležnosti na području Garišta pronašli 18 stabljika indijske konoplje. Ovom su prilikom zbog sumnji na nedopušteni uzgoj indijske konoplje uhitili Damir V. (1987.) čija se kuća nalazi nedaleko od mjesta gdje je pronađena konoplja.

Tijekom jutra, nastavljajući rad na otkrivanju nedopuštenog uzgoja indijske konoplje, policajci PS Čitluk su na području Čitluk Sela uhitili Gorana Z. (1984.) u blizini čije kuće je pronađeno zasađeno 35 stabljika indijske konoplje. Uhićen je zbog sumnje u nedopuštenu proizvodnju indijske konoplje.

Sa navedenim slučajevima upoznato je Tužiteljstvo HNŽ-a kojemu će biti dostavljeno izvješće nakon kompletiranja slučaja i evidentiranja dokaznog materijala.

Kako nam je rekao Ivan Milićević, zapovjednik PS Čitluk, djelatnici policije će nastaviti i ubuduće raditi na ovakvim slučajevima i sprječavanju uzgoja i distribucije narkotika.

(www.bljesak.info)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.