Policija dobila “vrijednu informaciju” o Gačiću

Edin Gačić još uvijek nije pronađen, policijske snage su na terenu i intenzivno tragaju, a istaknuto je i da su dobile vrijednu informaciju.

Osim pripadnika MUP-a ŽS, u potragu su uključeni pripadnici FUP-a kao i drugih županijskih MUP-ova, te SIPA i OSA.

Pretražuje se veća površina na kojoj bi se Gačić mogao nalaziti. Pretražuju se napušteni objekti i dijelovi uz prugu, javila je reporterka N1.

Dobili smo jednu vrijednu informaciju, nadam se da će uroditi plodom, vidjet ćemo što će se dogoditi, rekao je jutros za N1 Admir Katica, ministar unutarnjih poslova Županije Sarajevo.

Pročitajte i: Raspisana nagrada: Za informaciju o Gačiću 50.000 KM

Podsjetimo, Edin Gačić osumnjičen je za ubojstvo policajca FUP-a, koje se dogodilo nadomak Tarčina u večernjim satima 9. veljače. Policija za njim traga od prošlog tjedna zbog ubojstva kod mjesta Podorašac kod Konjica.

Policija apelira na građane da, ukoliko imaju informaciju gdje Gačić boravi ili posjeduju bilo kakvu informaciju koja bi mogla voditi ka pronalasku osumnjičenoga, da se jave Operativnom centru MUP-a Županije Sarajevo.

Prešućeni “sveti ratnici”: Gačić podsjetio na brojne zločine mudžahedina

(www.jabuka.tv)


12 komentara

 • Ako je dobila vrijednu informaciju zasto je ta informacija u medijima , zasto ubica nije uhapsen…? Ovo su gluposti. Sustav je zakazao totalno. Ministar Sigurnosti i min. Policije odma podnjeti ostavka… Tri policajca im ubijena na duznosti u zadnjih par mjeseci a pocinioca nigdje… Sigurnosni sustav je zakazao totalno…

  16
  2
 • O kakvom podnošenju ostavki ti pričaš.Zar ti misliš da ti ili ja ili pak svi mi živimo u jednoj demokratskoj Danskoj, Finskoj, Austriji ili Luxemburgu?????
  Pa je si li vidio kako su opremljeni policajci koje bi kamere uhvatile u nekakvom ophođenju terena ili što li već..
  Većina njih ne posjeduje odgovarajuću opremu potrebnu za ovakve specijalne, posebne i opasne situacije.
  Žao mi je kad vidim policajce(ne moraju biti specijalci) koji nose običnu policijsku odoru kao da je rana jaesen ili na nogama imaju obične duboke gojzerice koje na pijaci ili butcima moš kupit za 60 maraka?Samo mali dio njih ima specijalno naoružanje kakvim se diče sve specijalne postrojbe vojske i policije zapadnog svijeta.
  Tužno je vidjeti specijalce kako nose kalašnjikove proizvedene prije 50 godina u ovakvim situacijama .To je oružje i u proteklom ratu već bilo debelo zaostalo prema modernom dugom oružju.
  A tek oprema, Bogu hvala, hrvatska policija i vojska sve što ima na sebi od opreme i oružja ,plod je hrvatskih prouzvođača i inžonjera..
  OPREMLJENI SU U SKLADU S NAJNOVIJIM DOSTIGNUĆIMA vojne i sigurnosne opreme i tehnike.
  Žalosno je vidjeti policajce kako se smrzavaju na punktovima u nekoj siromašnoj odjeći i neadvekatnim čizmama za ovakve surove zimske uvjete.
  Uvjete snijega , bure, kiše, poledice, a oni ko da su prometni policajci na nekojregionalnoj cesti.Doista žalosno i onda se nađu čudaci koji se ko fol čude kako taj mudžahedin, isilovac i ubojica nije uhvaćen?
  Dok za političare i političke zastupnike u sarajevskom kao i regionalnim i kantonalnim tjelima uprave ,uvijek ima novca i za putarinu, odvojen život, i razne beneficije koji se mjere godišnje u desetinam milijuna maraka, dotle za policiju ili barem za pripadnike interventnih postrojbi nema novca za najnovije naoružanje dugim cjevima i ostalom sigurnosnom i policijskom opremom sukladnom drugom desetlječu ovog stoljeća..
  Zamislite, koliko tek tih potencijalnih vehabija , isilovaca i mudžahedina ima širom Bosne????????
  šta tu može bilo koji policajac, specijalac ili pak neki ministar ili visoki dužnosnik ministarstva sigurnosti ako je politika odnosno političari taj koji donosi odluke koliko će novca ići za policiju odnosno za najnoviju opremu ili najnovije oružje?
  Ništa, nažalost političari misle samo na svoje guzice-krattko i jasno,Hebe se njima i za narod i za policiju dok je stanje kakvo takvo, dok kako tako klapa , kako bi narod rekao.
  Opet, ponovit ću, žalosno je vidjeti naše policajce u ovim surovim zimskim uvjetima kako naoružani pretpotopnim kalašnjikovima i običnom zimskom obućom i još oskudnijom odjećom služe kao statisti federalnim političarima koji su kao kvazi zabrinuti za sigurnost građana ove zemlje..
  Ma, zabrinuti su oni za svoje plaće i privilegije, sve drugo je za njih sporedna,osma briga a ne druga!
  Da nije tako ne bi policija izlazila na teren i život svoj dovodili u opasnost u uvjetima kao da su sedamdeste godine prošlog stolječa, sudeći prema opremi s kojom su oružani ili obučeni i odjeveni..

  10
  1
 • Joj ovog sa komentarom sto zali policajce..pa nekse okanu posla jeboga ti..nek idu u feal,elektro,njemacku..nikoga nenagoni da bude policajac..eh jemu izbor neki..milicioner.

  1
  1
 • davnojetrebalo opremit federalnu policiju parlamentarci federacije bih traze bjeli hijeb totigaje para na paru us na fukaru ovoje sve kriva federalna vlada za ovakvu situaciju

 • Evo jedne informacije o Gačiću. Živ ne smije pasti u ruke policije. Nekolicina njih je dobila striktu naredbu o smaknuću, jer ne smije doći pred sud i iznositi činjenice o zločinima ABiH. On je već mrtav, samo to ne zna.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.