Policajac urnebesno intervenirao zbog domaćih životinja: “Dao mi je prazan prekršajni nalog”

Na urnebesnoj snimci koji je nastao u Busovači nalaze se Almir Rizvić te jedan policajac, koji raspravljaju o visini novčane kazne jer su koza i ovca ušle u susjedov vrt.

Naime, Rizvića je susjed prijavio policiji. On je kazao da mu je policajac rekao da će mu pisati kaznu od 50 KM te da u roku od osam dana može platiti 25, ,

Taj policajac mi je dao da potpišem prazan prekršajni nalog. Ja sam potpisao, da bi na kraju kazao da će mi kazna biti 100 maraka, pa sam tražio da se to sudski riješi. Na kraju je pocijepao nalog, jer nije znao po kojem članu zakona da me kazni, kazao je za Dnevni Avaz.

Poslije mi je došao prekršajni nalog od 200 KM, da sam tog policajca ometao u službenoj radnji, pa to je smiješno. Sreća pa sam sve snimio. Ne bježim od kazne, moja ovca i koza su ušle u susjedov vrt i ja ću platiti kaznu za to, ali ovaj policajac mi je fino rekao da je kazna 50 maraka, da bi je poslije povećao i na kraju mi je poslao poštom prijavu da sam ga ometao. Već sam ga tužio zbog toga. Inače ja s njima imam nekoliko tužbi koje sam dobio, pojasnio je Rizvić.

Prekrašajni nalog koji je stigao Rizviću

(www.jabuka.tv)3 komentara

 • Nek tvoj stoka priđu u moje, biće u mom frižideru a kasnije na pjatu.
  Ovo znaju svi moji susjedi a posebno lovci čiji psi nedjeljoiljom dođu prid moju kuću i laju na mene i obitelj.
  PS. Ubio četeri psa i nema više ni pasa ni lovaca, a da ima ubio bih ih sve, a ovo VRIDI I ZA MIGRANTE
  MOJA KUĆA, MOJA SLOBODA.

 • AJMO BOSNO BOSNO BOSNO
  AJMO HERCEGOVINO
  NIKAD SAMA NISI TI
  UVJEK S TOBOM TU SMO MI
  TVOJE ĆERI I SINOVI…
  Šta je čudno u ovakvoj državi, gdje tri umno poremećena čovjeka drže tri milijuna ljudi za taoce a najveći uzgajivača zabranjeni biljki nam donose red i mir, treba li dalje ići,

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.