Pokrenuta istraga protiv Ronaldovog brata – Jabuka.tv

Pokrenuta istraga protiv Ronaldovog brata

Hugo Dinarte Aveiro, poznatiji kao brat nogometaša Juventusa Cristiana Ronalda, upao je u velike probleme sa zakonom zbog svog očito ilegalnog biznisa.

Talijanske La Stampa i La Repubblica pišu kako je Aveiro pod istragom zato što je na crnom tržištu prodavao posebne Adidasove dresove koji su zapravo trebali biti uništeni.

Pojednostavljeno, brat Cristiana Ronalda, megapopularnog nogometaša koji svake godine zaradi stotine milijuna od nogometa, marketinga i ostalih djelatnosti, švercao je dresove. Njih čak 13 tisuća.

Njegova kompanija Mussara sada se nalazi u velikim problemima jer je očito preprodavala dresove koje je torinska kompanija Pegaso napravila s posebnim CR7 logotipovima koji su koštali oko 500 tisuća eura.

Mussara je nakon nekog vremena ustvrdila da nikad nije odobrena proizvodnja dresova te je tražila da joj se svi spomenuti dresovi vrate po cijeni od 4 dolara kako bi ih uništila, prenosi Index.

Do problema je došlo kada su iz Pegasa ugledali iste dresove u muzeju Cristiana Ronalda gdje su se prodavali za 40 eura po komadu. Pegaso je sve prijavio i uložio tužbu protiv firme Ronaldova brata.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.