Pojačane sigurnosne mjere u ŽZH i HNŽ-u na dan izbora | Jabuka.tv

Pojačane sigurnosne mjere u ŽZH i HNŽ-u na dan izbora

Uprave policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke i Hercegovačko-neretvanske županije poduzimaju sve mjere i radnje u cilju održavanja povoljne sigurnosne situacije na dan lokalnih izbora u BiH, u nedjelju, 15. studenoga.

Uprava policija ŽZH poduzela je sve mjere kako bi predstojeći lokalni izbori protekli u najboljem redu, izjavio je za Fenu komesar Ministarstva unutarnjih poslova ŽZH Milan Galić.

Po njegovim riječima, MUP je osigurao dovoljan broj policijskih službenika kako bi mogli na vrijeme intervenirati u slučaju narušavanja javnog reda i mira, a u svim gradovima i općinama te županije već su pojačane policijske patrole.

Također je kazao kako je na razini države formiran krizni stožer u koji je uključena i policija.

Naš policijski službenik je član državnog stožera koji će komunicirati s tim stožerom, ali i s policijskim upravama na razini županije kako bi se na brži način razmijenile informacije, pojasnio je Galić.

Dodaje kako očekuje da će izbori proteći mirno i bez ozbiljnijih dojava.

Glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić ističe da je već definiran plan na razini te županije te da će svaka policijska uprava imat svoja zaduženja i aktivnosti.

(Fena)


13 komentara

Komentiraj: