Pojačan promet vozila u oba smjera na Doljanima

Na većini cesta u Bosni i Hercegovini prometuje se bez dužih zastoja po pretežno mokrom ili vlažnom kolniku.

Na dionicama koje prolaze kroz usjeke upozorava se na moguće odrone zemlje ili kamenja. Apelira se na vozače za opreznu vožnju, prilagođenu uvjetima na cestama.

Vozačima teretnih vozila se napominje da se, kada iza sebe primijete dužu kolonu putničkih vozila, nakratko isključe iz prometa, kako bi se izbjegla rizična pretjecanja.

screen

Na cestama gdje su tijeku sanacijski radovi, postavljena je privremena prometna signalizacija, čije poštivanje je obavezno. Izdvajaju se: autoceste A-1 Lepenica-Tarčin (na izlazu iz tunela Grab) i Banja Luka-Bosanska Gradiška (lokalitet petlje Mahovljani), zatim magistralne ceste: M-17 Jablanica-Mostar, M-1.8 Lončari-Orašje, M-18 Živinice-Šićki Brod, M-18 Priboj-Simin Han i M-5 Bihać-Izačić, kao i magistralne ceste na području Prozora (M-16.2), Olova (M-18) i Livna (M-6.1).

Pojačan je promet vozila u oba smjera na graničnom prijelazu Doljani. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja su do 30 minuta.

Zbog radova na području Hrvatske, na GP Orašje-Županja vozila prometuju usporeno u oba smjera, priopćeno je iz BIHAMK-a.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: