Pogledajte video: Pojeli večeru u Zadru, tražili račun – i zbrisali

‘Zatražili su račun, a konobar se vratio kod nas u kuhinju i rekao da tih gostiju više nema za stolom. Kako nema?! Bila sam toliko naivna da sam pomislila da su pošli do bankomata’

Tim restorana ‘Proto Food&More’ na svojim je društvenim mrežama objavio snimku dvojice, kako kažu, fino odjevenih muškaraca koji su upravo njihov restoran odabrali za večeru od nekoliko slijedova. No, isto tako su odabrali – ne platiti tu istu večeru.

Tragično. Slika i prilika našeg turizma. Osjećali smo se tako bijedno kad su pobjegli, rekla je za Zadarski Ana, djelatnica restorana.

Muškarci su pobjegli tik nakon što su zatražili račun.

Bilo je malo prije ponoći. Zatražili su račun, a konobar se vratio kod nas u kuhinju i rekao da tih gostiju više nema za stolom. Kako nema?! Bila sam toliko naivna da sam pomislila da su pošli do bankomata, iako su mi kolege govorile da sigurno ne bi obojica išla na bankomat. Napravila sam ‘đir’ uokolo, sve u nadi da ću ih susresti, ali ništa. Policiji nismo prijavili, jer mi je smiješno da policija, pored ovoliko tragičnih događaja i obima posla, traži neku dvojicu koja nisu platili račun za večeru, dodala je.

No, dvojac, vjeruje se Talijana, sjedio odmah ispod nadzorne kamere. Voditeljski tim restorana prvo je snimku proslijedio lokalnim klubovima, no nakon što ta potraga nije urodila plodom objavili su je i na društvenim mrežama.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.