Pogledajte video: Pojeli večeru u Zadru, tražili račun – i zbrisali – Jabuka.tv

Pogledajte video: Pojeli večeru u Zadru, tražili račun – i zbrisali

‘Zatražili su račun, a konobar se vratio kod nas u kuhinju i rekao da tih gostiju više nema za stolom. Kako nema?! Bila sam toliko naivna da sam pomislila da su pošli do bankomata’

Tim restorana ‘Proto Food&More’ na svojim je društvenim mrežama objavio snimku dvojice, kako kažu, fino odjevenih muškaraca koji su upravo njihov restoran odabrali za večeru od nekoliko slijedova. No, isto tako su odabrali – ne platiti tu istu večeru.

Tragično. Slika i prilika našeg turizma. Osjećali smo se tako bijedno kad su pobjegli, rekla je za Zadarski Ana, djelatnica restorana.

Muškarci su pobjegli tik nakon što su zatražili račun.

Bilo je malo prije ponoći. Zatražili su račun, a konobar se vratio kod nas u kuhinju i rekao da tih gostiju više nema za stolom. Kako nema?! Bila sam toliko naivna da sam pomislila da su pošli do bankomata, iako su mi kolege govorile da sigurno ne bi obojica išla na bankomat. Napravila sam ‘đir’ uokolo, sve u nadi da ću ih susresti, ali ništa. Policiji nismo prijavili, jer mi je smiješno da policija, pored ovoliko tragičnih događaja i obima posla, traži neku dvojicu koja nisu platili račun za večeru, dodala je.

No, dvojac, vjeruje se Talijana, sjedio odmah ispod nadzorne kamere. Voditeljski tim restorana prvo je snimku proslijedio lokalnim klubovima, no nakon što ta potraga nije urodila plodom objavili su je i na društvenim mrežama.

(www.jabuka.tv)


9 komentara

  • Za” xxx” : ne ide se u restoran ist, ako nemas novac! Po ovome vasem komentu, vama normalno, meni nije! Akk ste nesto vidili sto je protuzakonito onda ste paralelni saucesnik!! Ima i zakonom propisano. Ili je kod vas ko na siciliji: non so niente, se ero, dormivo!”!!!!

  • Ajde Luce dosta te je sa svojim brbljanjem na svaku temu.Što se ne upisa na Oxford ili Cambridge kad o svemu sve znaš.Ima li neko temu di se neće ona javiti?Njen kapacitet kad se javi varira od časne sestre,svetice,zaštitnice,poštene političarke,domaćice,svađalice,tračarke…ma univerzalka 100%.

  • Za ” trlja- brlja” : kako i ime ti, taki ti je koment! Zato psss! Tebi nisam nista napisala, nebi ni svatila! Ocito si se prenila iz duboka sna! Pavaj!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.