Pogledajte uzbudljivi trailer za dokumentarac posvećen Audrey Hepburn

Stigao je trailer za dugo očekivani dokumentarni film koji progovara o životu Audrey Hepburn.

Film Audrey redateljice Helena Coan bit će predstavljen 30. studenog, a donosi intimni portret ove ikone filma, stila i velike miljenice publike, kao i dosad neviđene videomaterijale te intervjue s članovima njezine obitelji.

Iako je dosad bilo niz dokumentarca koji se bave životom ove glumice, ovaj novi navodno obećava u tom segmentu veliki iskorak s obzirom na sve ono što će publici ponuditi.

U njemu ćemo tako moći vidjeti intervju s njezinim sinom Seanom Hepburnom Ferrerom, kao i bivšom kreativnom direktoricom Givenchyja, Clare Waight Keller te kreativnim dizajnerom Tiffanyja, Johnom Loringom, piše S1.

Prije nego što je postala glumica, Hepburn je gradila karijeru i kao balerina, u Belgiji i Londonu, što će ujedno biti tema nadolazećeg dokumentarca, kao i prikazi dana njezine najveće slave te bavljenja humanitarnim radom.

Neizostavni dio dokumentarca svakako je i njezino teško odrastanje, kao i njezina modna elegancija čije se kombinacije danas smatraju klasicima i na koje se danas mnogi referiraju. U svakom slučaju, Audrey je definitivno dokumentarac koji njezini obožavatelji ne smiju propustiti.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.