Pogledajte uvjete i prijavite se za stipendiju BBI u iznosu od 1200$ godišnje!

Bosna Bank International (BBI) otvorila je natječaj za dodjelu 100 stipendija iz Fonda “Sheikh Saleh Kamel” za učenike i studente mostarske regije.

Stipendije su namijenjene isključivo djeci bez jednog ili oba roditelja s područja Hercegovačko-neretvanske, Zapadnohercegovačke i Hercegbosanske županije, te općina Trebinje, Ljubinje, Bileća, Berkovići, Nevesinje, Istočni Mostar, Gacko, Kalinovnik i Foča.

Potrebnu dokumentaciju kandidati trebaju predati do 16. lipnja ove godine osobno u prostorijama filijala/poslovnica BBI-a u Mostaru, Bugojnu ili Gornjem Vakufu.

Visina mjesečne stipendije, koja se isplaćuje u 12 rata u konvertibilnim markama, u protuvrijednosti je 100 američkih dolara.

BBI banka već četvrtu godinu zaredom dodjeljuje iz Fonda “Sheikh Saleh Kamel” 500 stipendija učenicima i studentima iz BiH.

Nakon mostarske regije, bit će raspisan natječaj za zeničku regiju, potom za regiju Sarajeva. Time će biti zaokružena dodjela 500 stipendija za ovu školsku godinu.

Dodatne informacije mogu se dobiti na web stranici www.bbi.ba ili putem besplatnog info telefona 0800 200 20 – priopćila je Bosna Bank International.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: