Pogledajte tko je dobio najviše novca za projekte iz kulture i sporta u Širokom Brijegu

Grad Široki Brijeg objavio je u petak rezultate javnih poziva za raspodjelu sredstava za financiranje projekata iz oblasti kulture i sporta iz proračuna za 2023. godinu.

Na temelju članka 3. Odluke o kriterijima, načinu i postupku raspodjele proračunskih sredstava Grada Širokog Brijega iz Transfera za šport i kulturu (Službeni glasnik Grada Širokog Brijega broj: 3/21 ), Gradonačelnik je raspisao javne pozive za raspodjelu sredstava za financiranje projekata iz oblasti kulture i sporta iz proračuna Grada Širokog Brijega za 2023. godinu.

Nakon što je provedena procedura, objavljeni su rezultati javnih poziva.

Iz oblasti sporta, najviše su dobili NK Široki Brijeg200.000 KM i HKK Široki 120.000 KM.

Športski savez Grada Širokoga Brijega dobio je 10.000 KM za organizaciju Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokoga Brijega dok je MNK Hercegovina dobila 8.000 KM.

Iz oblasti kulture 10.000 KM bit će izdvojeno za Franjevački muzej i galeriju Široki Brijeg za izradu kataloga knjige za stalni likovni postav  i nabava aluminijskih okvira s antirefleksnom folijom za izlaganje neopremljenih radova na papiru.

I Kino Borak dobit će 10.000 KM za potporu organizacije kazališnih predstava.

KLIKNI i pročitaj rezultate javnog poziva iz oblasti sporta

KLIKNI i pročitaj rezultate javnog poziva iz oblasti kulture

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • OK. Imaju li izvješća od prošlih godina jesu li sredstva ispravno utrošena? Ako nema lanjskog izvješća onda se u ovoj godini ne smije dopustiti da dobiju 1KM. Ovdje se pola tih para pronevjeri. Zašto bi se samo tako dijelio javni novac. Daj ovom 1000, ovom daj 2000, onom 500? Pa i s tih 5000,10.000 a sigurno i više para koje se pohapaju se moze puno napraviti u gradu. Evo npr. u novi park gdje je ruža bila postaviti sat? Pa necemo Rolexa stavljati, park nije završen dok se sat i česma ne postave!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.