Pogledajte što vas sve očekuje na sajmu Good life u Mostaru na kojemu će sudjelovati i Goran Milić – Jabuka.tv

Pogledajte što vas sve očekuje na sajmu Good life u Mostaru na kojemu će sudjelovati i Goran Milić

Uz malo volje i nekoliko zdravih navika, vaš život može biti mnogo kvalitetniji. No, koji su to sadržaji koji najbolje odgovaraju vašoj osobnosti na putu ka zdravom stilu življenja doznajte na 3. Sajmu za poboljšanje kvalitete života Good life.

Zdrava prehrana, sport i tjelovježba, ljepota i njega, liječenje prirodnim putem, higijena, kreativni rad, putovanja, čitanje…, aktivnosti su koje će vas učiniti zdravijima i sretnijima.

Sve to promoviraju i ovogodišnji izlagači na Good lifeu u Mostaru, koji za vas pripremaju nagrade i popuste.

Izložbeno-prodajni dio Sajma, popraćen je bogatim programskim sadržajima (predavanjima, radionicama, promocijama i prezentacijama, kvizom, sportskim natjecanjima, kulinarskim i plesnim showom, nagradnim igrama…).

Okosnicu programa čine naši gosti novinar Goran Milić i spisatelj Bruno Šimleša s čijim radom će se posjetitelji moći pobliže upoznati tijekom dvodnevnih interaktivnih druženja.

Izlagači i sponzori Sajma osigurali su nagrade za najbolje natjecatelje i posjetitelje programskih sadržaja: Podravka za natjecanje Univerzalne sportske škole Sport talent, Kandit za susret s Goranom Milićem u subotu, kozmetika Gloria nagradit će pet posjetitelja predavanja Brune Šimleše, a tu je i kviz znanja iz Kulture s Vekijem čije pobjednike nagrađuje Naklada Alfa.

Prijave za kviz grupa od 4-5 članova primaju se na  službenoj Facebook stranici u inbox.

Nagrade za posjetitelje je osigurala i Hrvatska pošta Mostar.

Sajam će se održati na platou Mepas Malla u dane predstojećeg vikenda (5. i 6. listopada 2019.), a ulaz i svi programi za posjetitelje su besplatni. Radno vrijeme oba dana je od 11 do 20 sati.

*PR članak


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.