Pogledajte spot za pjesmu ”Živim za tebe” mladog Ljubušaka Tomislava Nosića

”Živim za tebe” naziv je nove pjesme mladog pjevača Tomislava Nosića. Ovo je treći singl s Tomislavinog nadolazećeg albuma, koji je u pripremi.

Pjesmu potpisuje Vladimir Juričić poznat po radu s grupom Ruswaj, Lanom Jurčević i Ivanom Zakom.

”Silno vjerujem u ovu pjesmu, nadam se da će publiku osvojiti na prvu, baš kako je bilo i nama dok smo je stvarali”, kaže mladi pjevač.

Tomislav je također snimao videospot za njegov novi singl. Spot je sniman na nekoliko lokacija u Zagrebu i u Čakovec.

Tomislav Nosić rođen je 11. prosinca 1989. u Kanadi. Njegovi roditelji, otac Ivan i majka Ljubica, iz Radišića u općini Ljubuški, otišli su osamdesetih godina u Toronto, gdje su im se rodila trojica sinova – Marin i dva blizanca Tomislav i Mate.

[youtube id=”jZ2B_ZrLPqM” width=”600″ height=”350″]

Tomislav studira pravo na Pravnom fakultetu u Torontu, međutim, otisnuo se u glazbene i pjevačke vode, pjevanjem se bavi od djetinjstva. Nastupao je do sada na mnogobrojnim glazbenim natjecanjima u Kanadi s željom da jednog dana postane ne samo pjevač, već prenositelj pozitivnih vibracija zabavne glazbe na svjetskoj razini.

Početak njegovoj ozbiljne pjevačke karijere je počeo 2008., kada je izdao svoj prvi album ” Donija sam grudu zemlje”. Album sadrži deset skladbi, u modernom pop ritmu s lijepo upakiranim fragmentima etno instrumenata, a sadrži i jednu skladbu na engleskom jeziku. Diskografska kuća Song Zelex iz Širokog Brijega je na BiH tržište izbacila album prvijenac mlade nade iz Kanade.

Tomislav je uz uspješnu koreografiju HKUD „Radišići“. sudjelovao na Hrvatskom glazbenom festivalu “Etnofest Neum 2009″ s pjesmom ” Donija sam grudu zemlje”

U studenom 2009. Tomislav je nastupao na 15. Festivalu zabavne glazbe BIHAĆ 2009. sa skladbom “Anđela”.

U srpnju 2010 Tomislav je nastupao na Marko Polo Festivalu u Korčuli s pjesmom “Hajde reci”, s tom je pjesmom osvojio nagradu TZ Korčule.

Njegova pjesma „Kameni mornar ” sa kojim je nastupao u kolovozu 2010 na  jubilarnom „15. Etnofest Neum “  u Neumu uspješno se zavrtio radijskim eterom. Pjesma je također najava za drugi album.

U kolovozu 2011. Tomislav je nastupao i osvojio nagradu ” Direktor Festivala ” na Festival ” Melodije Hrvatskog Juga” u Opuzenu s pjesmom “Kome ću sad”.

(Bljesak.info)
4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.