Pogledajte spot Massima za pjesmu ‘Zemlja zove oblake’

Massimo

Inspiriran ljubavlju Dado Pastuović – Newera napisao je pjesmu „Zemlja zove oblake“, a interpretaciju je povjerio Massimu, jednom od najboljih glasova regije. Pjesma je ovih dana dobila i videospot za koji je zadužen Massimov dugogodišnji prijatelj – redatelj Radislav Jovanov Gonzo. Razmišljajući o lokaciji za snimanje novog spota, Massimo i Gonzo su se dosjetili najpoznatije hrvatske zvjezdarnice – one u Višnjanu. Upravo je ta zvjezdarnica u posljednjih 15 godina postala svjetski najplodnije mjesto za otkriće malih tijela u Sunčevom sustavu i kao takva savršeno se uklopila u tekst pjesme.

– Istra nam je još jednom poslužila kao inspiracija za spot, ali smo ovoga puta odabrali mikrolokaciju Višnjan. Kao i svaki put do sada, ispričali smo neku svoju priču i vjerujem da će vam se svidjeti – rekao je Gonzo.

– Iako pratim kako ljudi prihvaćaju pjesmu na Youtubeu i Facebooku, ipak se najvažniji odgovor od publike dobiva kada se svira uživo. No, u ovom slučaju mislim da će vizualni dio, to jest spot, biti onaj odlučujući faktor – kazao je Massimo.

Aranžman za pjesmu potpisuje Nikša Bratoš, a pjesma se nalazi na aktualnom Massimovog albumu “1 dan ljubavi”. Na ovoj su pjesmi gitarske dionice snimili Massimo, Nikša Bratoš i cijenjeni britanski glazbenik David Rhodes.


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.