Pogledajte spot Hladnog piva za pjesmu Kirbaj i kotlovina

NAKON uspješnog koncerta u zagrebačkoj Areni prošle godine i niza daljnjih koncerata po Lijepoj našoj, Hladno pivo predstavlja spot za pjesmu “Kirbaj i kotlovina”, peti singl s njihovog posljednjeg albuma “Svijet glamura”, koje fanovi i godinu dana od izlaska pjevaju s istim žarom. Spot je snimljen upravo na tom koncertu, gdje je publika mogla na najbolji način vidjeti i osjetiti da glazba koju sviraju nije samo glazba nego i njihov stil života.

Spot, za čiju režiju je zaslužan Igor Vignjević, najavljuje promociju zdrave pameti, ironije, zafrkancije i energije. “Mrdnite dupe i uključite mozak!”, slikovito su objasnili dečki iz Hladnog Piva. Spot premijerno možete pogledati na Indexu.Pjesmom “Kirbaj i kotlovina” najavljuju nastavak istoimene proljetno – ljetne turneje na kojoj planiraju posjetiti sve manje i veće gradove u regiji, a i šire.

“Nakon koncerata u svim većim gradovima, na red dolaze manji gradovi, mjesta, sela regiji i šire. Pozorno pratite našu stranicu i Facebook page Hladnog Piva jer kalendar se popunjava”, najavljuje bend. Koje gradove planiraju posjetiti u sklopu turneje, možete pratiti na stranici www.hladnopivo.hr, Hladno Pivo možete pratiti i na njihovoj Facebook stranici.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.