Pogledajte skidanje Agrokorovog logotipa sa Ciboninog tornja

Točno u podne skinut je Agrokorov logotip sa Ciboninog tornja. Poslovni toranj Cibona bio je Agrokorova upravna zgrada gotovo 18 godina.

Početkom prosinca zaposlenici Agrokora d.d. umjesto u poslovnom tornju Cibona rade u poslovnim prostorima na Žitnjaku, na adresi Marijana Čavića 1, prenosi Večernji List.

Odluka o preseljenju donesena je s ciljem kvalitetnijeg upravljanja ukupnim raspoloživim poslovnim prostorima u sklopu sustava Agrokora. Broj zaposlenika krovne Agrokorove kompanije danas je gotovo dvostruko manji nego početkom ove godine te je veći dio prostora poslovnog tornja bio neiskorišten. Tako je odlučeno da se centralne službe podrške i upravljački tim i fizički približe operativnim kompanijama od kojih se najveće nalaze upravo na Žitnjaku“, objasnili su iz Agrokora.

Plan kvalitetnijeg upravljanja i optimalnijeg korištenja uredskih prostora u vlasništvu Agrokora, također uključuje s vremenom i preseljenje u toranj pojedinih kompanija Agrokor grupe koje nemaju vlastite prostore i plaćaju najamninu trećim osobama, odnosno iznajmljivanje preostalog prostora drugim potencijalnim najmoprimcima. Što se moguće prodaje tiče, ona je otežana brojnim teretima i zalozima u koje je u vrijeme bivše uprave dat i toranj, ali ukoliko se pojavi ozbiljan kupac o prodaji će odlučivati vjerovnici” dodatno su istaknuli iz Agrokora.

Novi prostor Agrokorove upravne zgrade na Žitnjaku ima ukupnu površinu od 1758,70 m², od čega je površina ureda 1000 m².

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.