Pogledajte prvu epizodu Balkanike

Serija “Balkanika” iza koje u potpunosti stoji domaća mlada ekipa iz Livna poznata po veoma uspješnom projektu “Jure i Mate”, ugledala je svjetlo dana.

Za razliku od humorističnih sadržaja “Jure i Mate” koje godinama prikazuju na svom YouTube kanalu, Luka Mamuza i Ivan Šagolj su ovoga puta priču podigli na višu razinu.

Priča prati aktualne teme iz života mladih, a radnja je smještena na području Livna. Uz akciju, dramu i duhovite izjave oslikava probleme s kojima se mladi suočavaju pri pronalasku posla, uvlačenje u “mutne radnje”, mito i korupciju, kao i “nedodirljive” pojedince. Kroz cijelu seriju provlači se i ljubavna priča.

Produkciju i režiju “Balkanike” potpisuje Marin Mamuza, fotografiju Mirko Pivčević, a scenarij Luka Mamuza.

U brojnoj glumačkoj ekipi uz trojac poznat po serijalu “Jure i Mate” – Luku Mamuzu, Ivana Šagolja i Zdravka Grgića, važne uloge tumače i Slaven KnezovićDragan Marinković Maca, Mladen Vulić, Pere Eranović, Stipe Radoja, i Ana Uršula Najev.

Zanimljivo je da se u seriji pojavljuje i Mate Rimac.

Nakon premijere u Livnu, Balkanika stiže u Mostar, u četvrtak, 31. ožujka, u Hrvatski dom herceg Stjepan Kosaču, s početkom u 19 sati.

Karte možete kupiti na prodajnim mjestima Hrvatski Dom herceg Stjepan Kosača i Ice bar po cijeni od 10 KM.

Jure i Mate su na svom YouTube kanalu objavili i prvu epizodu serije i to će biti jedina epizoda objavljena na YouTubeu.

Seriju možete gledati i na službenoj stranici.

(www.jabuka.tv)

4 komentara

  • a kao pustili su bili prosli mjesec epizodu dvije i samo prestali, ima na ovoj linkanoj stranici svih pet epizoda ali se mora platiti, na yt ce samo ova jedna epizoda biti…a kao film je prikazano u livnu i sada ce u mostaru

  • Nije losa serija. Evo pogledao sve epizode za jednu vecer.
    5 eura je registracija, treba podrzati domace momke. Realno gledano, to ja par kava

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.