Pogledajte prvi javni nastup mostarskog genijalca Igora Krezića

Osnivač NSofta i Rolle na .debugu je imao svoj prvi javni nastup u životu, u kojem je prepričao 25 godina svojeg poslovnog i životnog puta te oduševio više od 1.200 posjetitelja.

Mostarski poduzetnik Igor Krezić poznat je kao suosnivač NSofta, globalno najuspješnije IT kompanije iz Bosne i Hercegovine te nakon toga i kao CEO Rolle, jednog od najperspektivnijih startupa u našoj regiji trenutačno. Izvan IT krugova, široj je javnosti poznat i kao “direktor koji je pred zaposlenicima skočio kroz prozor”, a svoju životnu i poslovnu priču prvi put je u javnosti podijelio na .debugu 2024, kao jedan od keynote govornika, piše Bug.hr.

Godine promašaja, uspjeha, prepreka – ali ne i odustajanja, ne bi stvorile priču o jednom od najvećih poslovnih uspjeha IT industrije u BiH svih vremena da u receptu tog uspjeha nije bilo i nekoliko žlica sreće. Kako izazvati, ali i iskoristiti one trenutke kada, naprosto, imate ludu sreću, u “oversharing maratonu” na .debugu 2024 otkrio je poslovni, ali i stvarni maratonac.

Predavanje “Treba imati i sreće” zaradilo je nekoliko puta pljesak na otvorenoj sceni, izmamilo i poneku suzu na oko te daleko više osmijeha na lica, a u našoj anketi dobilo je i najviše ocjene publike, između 100 točaka programa. Stoga, uživajte u polusatnoj priči simpatičnog i ambicioznog genijalca iz Mostara, na koju nitko ne može ostati ravnodušan, zaključuje Bug.hr.

(www.jabuka.tv)

10 komentara

  • Dakle digneš pare na tuđim autorskim djelima, porniću, igraonici, kockarima, pa uložiš u nešto da ljudi ne vježbaju u prirodi… Svejedno, svaka čast na iskrenosti.

  • Iskren je, i to mi se sviđa! Ne podržavam njegov uspjeh, nastao na izgradnji softvera i uređaja za kladionice!
    Sa Rolla-om mu želim svu sreću i uspjeh, barem deseterostruko veći nego sa Nsoft-om!

  • Čovjek zapošljava i ide dalje. Svaka čast. Početci su nažalost i ilegalni i sumnjivi, ali nije ništa skrivao. U govoru se osjeti nedostatak formalnog obrazovanja.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.