Pogledajte popis blokiranih računa u BiH

U BiH je do početka prosinca blokiran 101.831 račun poslovnih subjekata, što je više za 115 u odnosu na početak studenoga, objavila je Centralna banka BiH.

Prema ažuriranim podacima o blokiranim računima u BiH, 55.445 tvrtki imalo je blokiran bar jedan račun, što je više za 91 tvrtku u odnosu na podatak od 1. studenoga.

I u ovom mjesečnom izvještaju o blokiranim računima u Registru transakcijskih računa Banke koji sadrži 4.101 stranicu, 16 stranica više od prethodnog mjeseca, navedene su pravne osobe iz različitih oblasti, među kojima su razne udruge, agencije, općine, gospodarska poduzeća, zadruge, sportske i zdravstvene organizacije, te subjekti koji se bave uslužnim djelatnostima.

Prošlog mjeseca, odnosno zaključno s krajem listopada, bilo je blokirano 101.706 računa poslovnih subjekata, dok su 55.354 tvrtke imale blokiran bar jedan račun.

U prvom izvještaju Centralne banke, objavljenom početkom studenoga 2012. godine, broj blokiranih računa poslovnih subjekata u BiH iznosio je 58.038, dok su 35.694 tvrtke imale bar jedan blokiran bankarski račun.

KLIKNI i pogledaj popis blokiranih računa poslovnih subjekata

(www.jabuka.tv | Foto: Freepik)

5 komentara

  • Naravno. Stavis spisak od 4100 stranica pa niko nema vokje gledati. Zasto nije po zupanijama? Jer pola firmi drze tri stranke pa da se ne sramote

  • kakve su to tvrtke i kakvo poslovanje kad su blokirane ? Ako imalo rade da valja nebi nikako mogle bit toliko duzne da budu blokirane. Po kratkom postupku , oduzmi im sve od imovine i ugasi. Nema smisla nesto drzat umjetno na zivotu sto samo nemoze opstati. Gasenje tih bezveznih tvrtki ce mozda omogucit priliku novim tvrtkama s boljom perspektivom.

  • Sve su ovo pozobali ratni profoteri,koji prije rata il su bili u zatvoru ili nisu ništa imali.Eto ljubomora je kako glupe gospoje profiterske kažu .

  • Sa đavlom došlo a sa njim i otišlo kada nepismen pohlepan čovik se dočepa tuđe imovine tako i završi sa nečastivi!!!!

  • Sa đavlom došlo a sa njim i otišlo kada nepismen pohlepan čovik se dočepa tuđe imovine tako i završi sa nečastivi!!!!

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.