Pogledajte penal iz Hrvatske koji je postao hit na društvenim mrežama

Snimka s turnira u malom nogometu koji se održao u Zadru postao je prava atrakcija na društvenim mrežama.

Naime, nakon što je vratar obranio udarac Luki Jurlinu, uslijedilo je slavlje čuvara mreže, no dok je on slavio, lopta se vratila u njegovu mrežu, a potom je uslijedilo veliko slavlje protivničke ekipe.

Koliko je video interesantan i zanimljiv najbolje govori i podatak da ga je na društvenim mrežama objavio poznati 433 koji na Instagram profilu ima 22 milijuna pratitelja.

Objava ovog videa je za nešto više od tri sata dosegnula preko milijun lajkova.

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Ovaj gol može biti regularan isto kao i osvajanje kupa nk široki kada ih je vodio sinjski ovan sa drugim bradatim ovnom.Prva stvar je mogućnost montaže da je neko bacio drugu lotu odzgo sa koš table a ako je se lopta stvarno ovako vratila u gol što je vjerovatnost nikakva onda gol nemože biti priznat.Video interesantan a da je najvjerovatnije montaža vidi se po načinu snimanja.

  • Komentar za 10 a ovi palčevi dolje jeli idu nekim automatizmom?Teško je povjerovati da ovoliko ima naivnih i besavi osoba u Širokom.

  • Zašto se gol nebi priznao za komentare iznad pitanje to je isto kao kada se lopta odbije od golmana po meni gol regularan. A što se tiče montaže moguće je ali mislim da je lopta od golmana dobila efej

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.