Pogledajte otvaranje 21. Mediteran film festivala u online izdanju – Jabuka.tv

Pogledajte otvaranje 21. Mediteran film festivala u online izdanju

Otvoren je 21. Mediteran film festival.

Iako smo u drugoj polovici kolovoza naviknuli posjećivati Trg Gojka Šuška te Kino Borak u Širokom Brijegu, ove godine ćemo na potpuno drugačiji, do sad neviđen način, pratiti Mediteran film festival.

Naime, zbog epidemioloških mjera o ograničenom broju ljudi na javnim okupljanjima, ove godine festival se održava u online izdanju.

U srijedu, 19. kolovoza predstavljen je program koji nas očekuje u iduća četiri dana. Nakon predstavljanja pogledajte i filmove nastale na adionici s 20. MFF-a.

Uz filmove iz konkurencije, virtualnim posjetiteljima bit će na raspolaganju i filmovi iz programa “U fokusu”, ali i remek djela bh kinematografije koja ćemo prikazati u off programu “Filmski centar Sarajevo”.

Producent festivala Robert Bubalo pozvao je sve da nam se u srijedu 19. kolovoza u 21 sat pridruže putem digitalne platforme, društvenih mreža i CMC kanala i prate virtualno otvaranje 21. MFF-a.

Također, svoju digitalnu premijeru, u srijedu 19. kolovoza, imat će i filmovi nastali u prošlogodišnjoj festivalskoj radionici MFF School – “Dvica” i dokumentarni film “Usput”.

Četiri festivalska dana bit će i prilika za filmove iznenađenja koja će MFF pokloniti svojoj publici.

Od srijede 19. kolovoza, u svojoj videoteci ljubiteljima filmske umjetnosti, u suradnji s HT Eronetom putem HOME.TV platforme, ponudit ćemo poneke od najboljih dokumentarnih filmova s prethodnih festivala.

U subotu u 21 sat bit će upriličeno zatvaranje festivala kad će se prema odluci žirija dodijeliti nagrade najboljim filmovima.

Pogledajte otvaranje festivala.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.