Pogledajte najčudniji jedanaesterac u povijesti, čak ni igrači nisu znali da se to sudi

Drugoligaški dvoboj Holstein Kiela i Bochuma odigran u petak obilježio je zasigurno najčudniji jedanaesterac u povijesti nogometa.

Bez ikakve zle namjere ga je skrivio Michael Eberwein, nogometaš koji uopće nije sudjelovao u igri, a njegov grijeh je bilo to što je u 38. minuti zaustavio jednu loptu koja je išla daleko od vrata njegove momčadi.

Eberwein se s grupom suigrača zagrijavao iza gol-linije kada je suparnički nogometaš Silvère Ganvoula uputio neprecizan udarac.

Na njegovu žalost, loptu je prihvatio kopačkom u trenutku dok se još nalazila unutar granica igrališta, pa je ostao u čudu promatrati suca kako zbog toga pokazuje na bijelu točku (usto je još dobio žuti karton).

Da je riječ o prekršaju za najstrožu kaznu, očito nisu imali pojma čak ni gostujući nogometaši, pa tako ni taj Ganvoula koji se nakon lošeg pokušaja okrenuo i ljutito zagalamio na sebe zato što je tako slabo zahvatio loptu (upravo je on i izveo najstrožu kaznu za 1:1, op.a.)

Eto, večeras smo se upoznali s pravilom za koje u životu nismo čuli, priznao je po svršetku utakmice i Kielov branič Dominik Schmidt, zbunjen, ali i sretan jer je po njegovu momčad ipak sve dobro završilo.

Kiel je, naime, početkom nastavka poveo s 2:1 zahvaljujući Janniju-Luci Serri, a upravo je tim rezultatm dvoboj i okončan.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.