Pogledajte najavu za biciklističku utrku koja će se održati prirodnim ljepotama Blidinja | Jabuka.tv

Pogledajte najavu za biciklističku utrku koja će se održati prirodnim ljepotama Blidinja

Ljetnu ponudu u Parku prirode Blidinje upotpunit će još jedna otutdoor aktivnost, od 12. do 14. srpnja održati će se veliki biciklistički festival.

Nakon tri uspješno realizirana izdanja brdsko biciklistička utrka “XCM Herzegovina”, koja se do sada održavala na platou Goranci iznad Mostara,  u svom četvrtom izdanju ulazi u UCI kalendar i utrku seli na područje Blidinja.

Događaj je otvoren za sve bicikliste koji su željni avanture, druženja, vrhunske zabave, rekreativnih vožnji pa sve do onih koji žive za adrenalinske jurnjave maratonskim stazama.

Poznato je da na događaju XCM Herzegovina najvećim brojem sudjeluju vozači iz Dalmacije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Crne Gore. Nova lokacija približila je utrku svima jer se nalazi u srcu regije i prometno je povezana iz svih pravaca, piše Blidinje.net.

Osim biciklijade tu je mnogo sadržaja koji će privući velik broj posjetitelja, tako da je za subotu planiran sajam bicikla i opreme od strane “Bike Demo Day” koji će ponuditi svim posjetiteljima vrhunske bicikle na testiranje, “E-Bike Fun Day” gdje će svi zainteresirani za e-biciklizam moći testirati i voziti električne bicikle na unaprijed određenim stazama, “Sky is the Limit” – vožnja Ski liftom do vrha staze/brda i izrada profesionalne panoramske fotografije na vrhu, “Lake E-Bike ride” – noćna vožnja s e-biciklima pod svjetlima oko jezera i na kraju neizostavni “Pasta Party” koji će trajati do kasnih sati.

Raspored događaja možete vidjeti OVDJE

PRIJAVITE SE OVDJE

(www.jabuka.tv)


Komentiraj: