Mepas Mall Gran Turismo Show | Jabuka.tv

Mepas Mall Gran Turismo Show

Luksuzni automobili elegantnog izgleda, nadrealnih brzina i najpoznatijih svjetskih brandova vam zvuče primamljivo?

U svom kalendaru zabilježite ponedjeljak, 06.05.2019. jer vas na platou Mepas Malla očekuje još jedan Gran Turismo Show!

Lamborghini Huracan Performante, Lamborghini Aventador Roadster, Ferrari GTC4 Lusso, Ferrari 488 GTB, Ferrari 812 Superfast, Porsche 991 GT2 RS, Porsche GT4, Aston Martin V12 Vantage S i drugi super atraktivni modeli dovoljan su razlog da u ponedjeljak u 18:00 sati posjetite plato Mepas Malla gdje ćete uživati u izložbi ovih genijalnih automobila koji će vas osvojiti svojim futurističkim dizajnom i nevjerojatnim performansama!

Ekskluzivni spektakl raskošnih modela Gran Turismo Adriatic karavane, u svom je pohodu za svoje stajalište odabrao upravo naš centar, i tako dao idealnu priliku svim posjetiteljima da uživaju u pogledu koji ostavlja bez daha.

Izuzetno rijetki i najnoviji modeli će po prvi put biti prikazani na našim prostorima, što je razlog više da prisustvujete ovom spektaklu!

Ovi prekrasni primjeri iz svijeta luksuznog automobilizma učinit će Mepas Mall Gran Turismo Show događajem koji ne smijete propustiti!

Dođite po svoju dozu adrenalina!

Čekamo vas!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu

*PR članak