Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje za Novu godinu

Ako planirate doček na otvorenom, sigurno vas zanima kakve će biti vremenske (ne)prilike. Pogledajte vremensku prognozu za nadolazećih nekoliko dana.
Nedjelja, 30. prosinca

U Bosni i Hercegovini će prevladavati pretežno oblačno vrijeme. U Bosni po kotlinama prije podne će biti i magle. Padaline se u Bosni prognoziraju u drugoj polovini dana. U nizinama kiša, snijeg iznad 800 metara nadmorske visine.

U noći na ponedjeljak granica snijega će se pomjeriti do 500 metara nadmorske visine. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 1°C, na jugu zemlje do 4°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 6°C, na jugu zemlje do 9°C.

Ponedjeljak, 31. prosinca

U Bosni oblačno većinom sa snijegom ili susnježicom. Na sjeveru Bosne slaba kiša. Glavnina padalina prije podne. U drugoj polovini dana postupno slabljenje i prestanak padalina. U Hercegovini prije podne razvedravanje. Vjetar većinom umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U

Hercegovini i jugozapadu Bosne se očekuju i jaki udari vjetra. Temperatura zraka u Bosni većinom između -2 i 2°C, na sjeveru do 4°C. U Hercegovini jutarnja temperatura zraka između -3 i 2°C, a najviša dnevna uglavnom između 5 i 9°C. Na sjeveru i istoku Hercegovine najviša dnevna temperatura zraka do 2°C.

Prognozirana akumulirana visina sniježnog pokrivača za nedjelju i ponedjeljak je 10 do 15 centimetara, u planinskim područjima do 25 centimetara novog snijega. Bez snijega na krajnjem sjeveru i jugu zemlje.

Utorak, 1. siječnja 2019.

U Bosni će prevladavati pretežno oblačno vrijeme. U poslijepodnevnim satima smanjenje naoblake. U Hercegovini vedro. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. U Hercegovini prije podne umjereno jaka bura.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0°C, na jugu zemlje do 3°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -1 i 3°C, na jugu zemlje od 5 do 8°C. U srijedu, 2. siječnja 2019. u Bosni i Hercegovini nova naoblaka sa sjevera.

U Bosni većinom sa snijegom ili susnježicom, na sjeveru Bosne s kišom. Slab snijeg ili susnježica se prognoziraju i na sjeveru i istoku Hercegovine. Vjetar umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0°C, na jugu zemlje do 3°C.

Najviša dnevna temperatura zraka između -1 i 3°C, na jugu zemlje od 5 do 9°C.

Srijeda, 2.01.2019.

U Bosni i Hercegovini novo naoblačenje sa sjevera. U Bosni većinom sa snijegom ili susnježicom, na sjeveru Bosne sa kišom. Slab snijeg ili susnježica se prognoziraju i na sjeveru i istoku Hercegovine.

Vjetar umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0°C, na jugu zemlje do 3°C. Najviša dnevna temperatura zraka između -1 i 3°C, na jugu zemlje od 5 do 9°C, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.