Pogledajte kako Siniši Mihajloviću zet jede iz tanjura!

Jedan od najboljih nogometaša na ovim prostorima, Siniša Mihajlović bio je na rubu živaca nakon što je njegova kćerka u dogovoru sa skrivenom kamerom dovela svog lažnog dečka na upoznavanje s ocem. Mladić je svojim ponašanjem do ruba doveo legendu srpskog nogometa i potpuno ga izbacio iz takta, prenose Sportske novosti.

Naime, njegova 21-godišnja Viktorija priopćila je svojim roditeljima kako ih želi upoznati sa svojim dečkom, a dok Siniša i njegova supruga Arijana čekaju u restoranu dolazak zaljubljenog para, ona mu pokazuje fotografiju Viktorijine ljubavi. Vrlo brzo Miha saznaje da spomenuti i nije toliko mlad već ima 34 godine, dok je negova kćer 13 godina mlađa.

– Je li ona pri sebi!? Kad bude imala 35, on će biti na pragu pedesetih – govorio je Mihajlović.

Nakon što su namjerno zakasnili gotovo sat vremena, Viktorija i njezin dečko konačno su se pojavili u restoranu, a onda je nastao kaos. Viktorijin “frajer” nije niti jednog trenutka pokazivao osnovnu kulturu ponašanja te je do ludila dovodio bivšeg trenera Torina. Kako bi dodatno iznervirali oca, u restoran zatim stiže i društvo Viktorijinog lažnog dečka, kulminacija nastaje kada se mladić podrigne, a zatim pjeva pjesmu koju je posvetio ‘djevojci’ – Viki ti is moja ciganka.

Miha ekspresno gubi kontrolu i ustaje se od stola, ali zatim mu govore kako je sve samo skrivena kamera.

– Da je potrajalo još malo, ubio bih ga vlastitim rukama – zaključio je Mihajlović.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.