Pogledajte kako se planinar obranio od napada medvjeda

Na snimci objavljenoj na društvenim mrežama zabilježen je bliski susret planinara i medvjeda, a susret je na svu sreću završio bez stradalih.

Planinar iz Japana bio je pri samom vrhu planine Futago kad se odjednom na njega strovalio medvjed.

Medvjed je počeo napadati planinara, na što je ovaj uzvratio povicima i udarcima, dok medvjed na kraju nije odustao. Na svu sreću, planinar je uspio prestrašiti i otjerati medvjeda, no u njegovu je glasu jasno koliko ga je napad iznenadio i preplašio, prenosi dnevnik.hr..

Do bliskog susreta došlo je 1. listopada, a planinar je snimku obračuna u visokoj rezoluciji podijelio na YouTubeu uz opis:

Medvjed me napao sleđa dok sam silazio sa stjenovite litice na planini Futago. Strah se ubrzo pretvorio u adrenalin, pa sam vikao, udarao medvjeda šakama i udario ga nogom. Gledajući video, čini se da me medvjed napao kako bi obranio mladunče. Naišao sam na njihov teritorij, što je moja krivnja, ali napali su me, pa sam se morao obraniti. Kao mali sam trenirao karate, ali sada volim mješovite borilačke vještine, što mi je vjerojatno pomoglo u obrani.’

Snimku obračuna koju je na različitim društvenim mrežama do sada pogledalo više od deset milijuna korisnika svakako pogledajte u nastavku.

(www.jabuka.tv)

7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.