Pogledajte kako je Mostar proslavio Međunarodni dan kave

Kava je jedan od najpopularnijih toplih napitaka na svijetu, a pogotovo u Mostaru. Ona je više od napitka – razlog za druženje, sastanke, susrete s dragim ljudima.
Upravo kava je danas okupila brojne Mostarce i njihove goste na platou Mepas Malla, koji je u suradnji s vodećim domaćim proizvođačem kave – Franckom, proslavio Međunarodni dan kave.

U svom omiljenom jutarnjem napitku uživale su i mnoge osobe iz javnog života Mostara i Hercegovine – gradonačelnik Ljubo Bešlić, Ljiljana Zovko, Marija Zelenika, Marica Raspudić, Božo Ćorić, Marina Deronjić, Slaven Knezović, Emerik Gudelj, Boris Jovanović, Mirko Božić, Ana Bavrka, Tea Bošković i brojni predstavnici medija.

Kako je pripremiti dobar espresso, latte art, danas prava umjetnost, posjetiteljima je demonstrirao Franckov profesionalni barista Zoran Trkulja.

3D umjetnik Martin Frljić upravo je kavu odabrao za izražavanje i izradu svog novog umjetničkog djela. Posjetitelje je impresionirao izradom od kombinacije zelene i pržene kave.

Kakva god bila – domaća, espresso, cappuccino, bijela, jača ili slabija – vole je sve generacije i mnogima dan ne može započeti bez (barem) jedne šalice.

Subota je mnogima započela uz vrhunske Franck kave i slastice spravljene od ovog napitka. Osim što je bila besplatna, posjetitelje je oduševilo i što je svaka kava sadržavala prigodnu poruku upravo za njih.

Uživajte u ostatku današnjeg Međunarodnog dana kave i cijenite ovaj čarobni napitak u svim verzijama i pripravljeno na svakakve načine, poručili su iz agencije PRimera.


1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.