Pogledajte kako izgleda automobil kojeg se boji i Audi i BMW i Mercedes

Audi, BMW i Mercedes su dobili konkurenta koji ih je u rekordnom roku ugrozio, a u mnogočemu i pobijedio. Sada je osvježen novim izdanjem.

Naravno, u pitanju je korejski Genesis koji je u rekordnom roku osvojio publiku i kritiku. Ne pamti se slična situacija kada je neka nova marka uspjela penetrirati u samo srce luksuza, i to ne samo automobilskog. U odabrano konzervativno društvo perfekcionizma vrata su odškrinuta samo uz pozivnicu, a Genesis ih je u potpunosti razvalio.

A među njima posebnu ulogu igra najveći u gami, G90 ili u Koreji donedavno poznat kao EQ900. Novi model osvježene vanjštine predstavljen je nedavno u Seulu, a sada je spreman za odlazak do američkog kontinenta.

A tamo će se nametnuti novim svjetlima i 19-inčnim kotačima i novim bojama eksterijera. Iznutra pak poznato okruženje, ali uz poboljšanja u detaljima, piše Index.hr. Osim sustava aktivne redukcije buke (i vibracija) i sustava automatske detekcije onečišćenja u zraku, tu je i dodatno optimizirani rad kontrole rada ovjesa.

Sigurnosna oprema je potpuna, a ispod poklopca ima mjesta samo za benzince, i to one prave. A tu govorimo o zapreminom izdašnim jedinicama s oznakama 3.8 V6, 3.3T V6i 5.0 V8.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.