Poetskom večeri započeo rad Književnoga kluba Široki Brijeg

Poetskom večeri u nedjelju je počeo službeni rad Književnoga kluba Široki Brijeg, kojemu je cilj popularizirati lijepu književnost u Širokom Brijegu.

Ovom večeri poezije počinje službeni rad Književnoga kluba Široki Brijeg, koji za cilj ima populariziranje lijepe književnosti u ovom gradu, kazala je Iva Kutle, inicijatorica ove književne udruge, na početku poetske večeri koju su u širokobriješkoj Narodnoj knjižnici priredili članovi ovoga novoutemeljenoga kluba.

Iva Kutle zahvalila je na potpori ŠUM-u – Širokobriješkoj udruzi mladih, koja je podržala utemeljenje Književnoga kluba.

ŠUM će u svakom smislu podržavati ovaj klub, koji će doprinijeti popularizaciji književnosti među mladima u Širokom Brijegu, rekao je tajnik ove udruge Marko Ćavar.

Književni klub Široki Brijeg okupljati će ljubitelje književnosti u srednjim školama i studente prvih godina studija. Trenutačno okuplja dvadesetak članova, a u Klubu vjeruju kako će se taj broj znatno povećati.

Klub će mjesečno organizirati debate o jednoj pročitanoj knjizi, upriličiti susrete s književnicima i organizirati poetske večeri.

(www.jabuka.tv)


3 komentara

    • Ne IĐU radit ko normalan svit, jer zele prvo postati pismeni i akademski gradjani, da ih se ne stavlja u isti kos sa ogranicenim i nepismenim likovima poput tebe i slicnih pacenika, kojima i knjizevnost smeta jer je krajnji domet literarnosti takvih – procitati meni u restoranu.

      3
      1

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.