Humanitarna izložba “Pomozimo zajedno” u Širokom Brijegu

Humanitarna putujuća izložba “Pomozimo zajedno” održat će se u ponedjeljak u Franjevačkoj galeriji Široki Brijeg.

Otvorenje izložbe koju organizira Humanitarna udruga “Fra Mladen Hrkać” započet će u 20 sati, a izložba se održava u partnerstvu s Ogrankom Matice hrvatske Široki Brijeg i Franjevačkim samostanom Široki Brijeg.

Projekt putujuće izložbe provodi se u partnerstvu s Hrvatskom maticom iseljenika i Maticom hrvatskom i njezinim ograncima diljem Bosne i Hercegovine i Hrvatske, gdje će biti izložena umjetnička djela koja su Humanitarnoj udruzi “fra Mladen Hrkać” donirali akademski kipari i slikari i amateri, a sve s ciljem upoznavanja lokalnih sredina s Projektom izgradnje objekta “Dom fra Mladen Hrkać” za smještaj osoba na liječenju u Zagrebu.

Izložba “Pomozimo zajedno” humanitarnoga je karaktera. Tijekom trajanja izložbe organizirana je i online aukcija na stranicama Humanitarne udruge fra Mladen Hrkać. Preko aplikacije svima se nudi svako djelo i prikazana je trenutna vrijednost svakoga  djela. Usto, posjetitelji svoj iznos mogu ponuditi i putem kataloga i dodataka katalogu pri svakoj izložbi, a nijedno djelo neće biti prodano do završetka izložbe.

Tek u 2019. godini, kada završi posljednja izložba, najviši ponuđač dobiti će određeno djelo, za koje se u Udruzi nadaju da će ga ponosni vlasnici istaknuti na zidovima svojih domova, a usto pomoći i gradnju Doma fra Mladen Hrkać.

(www.jabuka.tv |Foto: ilustracija)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.