Podržimo emotivnu priču Ljubušaka Mislava Borasa

Pycsell.com, online foto servis s preko 20.000 stalnih korisnika i 4 miliona pohranjenih fotografija, nedavno je objavio virtualni video izazov “Mi dostavljamo emocije” na koji se ohrabrio Mislav Boras sa svojim glumcima Ivanom Herceg i Krešimirom Dedićem, prijateljima i ostatkom tima.

“Današnje doba karakterizira nepobitna i potpuna digitalizacija. Tehnologija je postala sastavni dio svih sfera našeg života. Sve je digitalno: novac, posao, prijatelji, fotografije, pa i sjećanja, emocije i veze. Danas živimo život s online događajima umjesto stvarnih. Imamo studiranje na daljinu, čitave svjetove virtualnih realnosti možda ponajbolje vidljive u video igricama koje igramo petkom uvečer, stotine Facebook prijatelja i podignute digitalne palčeve umjesto živih osmjeha…

Potrebne su nam prave emocije, danas više nego ikada. Možda su najviše potrebne našim roditeljima i njihovim roditeljima, generacijama kojima je digitalni svijet stran i koji su naviknuti na prave, a ne virtualne životne priče.” motiv je natječaja koji je Mislav, inače student Fakulteta organizacije i informatike Varaždin i zaljubljenik u fotografiju, prikazao kroz priču o dvoje zaljubljenih koji su se razdvojili zbog ambicija, karijere i onoga što današnji svijet nameće – uspjeha!

Video je zadovoljio početne kriterije te je ušao među sedam najboljih. A ukoliko bude pogledan 10.000 puta do 08. ožujka, ulazi u finalni natječaj!

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.