Podravka tradicionalno na Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru

Podravka je tradicionalno dijelom najuspješnije sajamske izložbe u Bosni i Hercegovini, ali i regiji – 22. po redu Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru.

Mostarski sajam 2019. održava se od 9. do 13. travnja, na prostoru Slobodne zone Hercegovina. Kao i ranijih godina, Podravkin izložbeni prostor postavljen je u Paviljonu 1, u samom središtu događanja.

Zemlja partner 22. Međunarodnog Mostarskog sajma gospodarstva je NR Kina.

Podravkin izložbeni prostor na Sajmu u znaku je najprepoznatljivijih Podravkinih brendova – Vegete natur, Lino lade gold i Dolcele, a Podravkini promotori kulinarstva i ove godine, za sve posjetitelje i izlagače tijekom sajamskih dana, pripremaju raznovrsna jela.

Podravkino je strateško opredjeljenje i interes prisutnost na tržištu Bosne i Hercegovine, pa samim tim i na Mostarskome sajmu gospodarstva, među našim partnerima i suradnicima. Ujedno, ovo je prigoda da se susretnemo našim kupcima – posjetiteljima Sajma, da im prezentiramo novitete i inovacije u Podravkinu radu, ali i podsjetimo zbog čega su Podravka i njezini brendovi, poput Vegete s kojom ove godine obilježavamo 60 godine, traju toliko dugo. Stoga nam je važno nastaviti i ovu tradiciju sudjelovanja na Sajmu u Mostaru, koji okuplja najznačajnije gospodarstvenike u regiji. Ovo je zbilja dio godine kojemu se uvijek posebno radujemo i nema sumnje da će tako biti i u narednim godinama, kazala je članica Uprave Ljiljana Šapina.

Podravkini promotori kulinarstva dva puta dnevno za sve posjetitelje i izlagače pripremaju kulinarska iznenađenja

Izložbeni prostor Podravke je i na 22. Mostarskom sajmu gospodarstva jedan od najposjećenijih gdje je centralno događanje neizostavan kulinarski kutak u kojem Podravkini promotori kulinarstva dva puta dnevno za sve posjetitelje i izlagače pripremaju kulinarska iznenađenja. Posebnu pažnju Podravka je ove godine posvetila svojoj novoj zvijezdi – Lino ladi Gold koja je već osvojila sve simpatije ljubitelja krem namaza dok je Dolcela sa svojim sloganom Imaš pravo na slatko potvrdila da je omiljeni način da se zasladi dan.

Svečanom otvaranju 22. Mostarskog sajma nazočile su brojne visoke uzvanice – državnici iz regije koji su posjetili izložbeni prostor Podravke i HGK KK, predvođeni Draganom Čovićem, zamjenikom predsjedavajućeg Doma naroda Parlamenta BiH, te Predsjedavajućim Predsjadništva BiH, Miloradom Dodikom, Predsjednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem te Dopredsjednikom Kineskog vijeća za promociju međunarodne trgovine Zhangom Shenfengom.

U izložbenom prostoru Podravke i Hrvatske gospodarske komore Koprivničko-Križevačke Županije, delegacije su dočekali domaćini – Ljiljana Šapina, članica Uprave Podravke, Darko Koren, župan Koprivničko-križevačke županije, Mirko Habijanec, predsjednik Gospodarskog vijeća Koprivničko-Križevačke Županije, te Milan Šarlija, direktor Podravke u BiH.

Izložbeni prostor Podravke je jedan od najposjećenijih na Sajmu u Mostaru

Tradicionalna svečana Podravkina večera u organizaciji Podravke i Koprivničko-križevačke županije ove godine održat će se u Trgovačko-poslovnom centru Mepas.

Podravka je u Bosni i Hercegovini prisutna još od prosinca 1992. godine. Tada je registrirano poduzeće “Podravka d.o.o. BiH”. Od tada pa sve do danas bh. tržište je postalo i ostalo, pored Hrvatskog, najznačajnije tržište u regiji. Podravka BiH je po broju zaposlenih među najbrojnijim Podravkinim predstavništvima.

*PR Članak


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.