Podivljala na pozornici X-Factora, pa ju privela policija

Natjecateljica britanskog ‘X Factora’, Zoe Alexander, doživjela je živčani slom nakon što nije prošla u daljnji krug natjecanja i završila u policijskoj postaji zbog napada na producenta.

Plavokosa imitatorica pjevačice Pink izgledala je staloženo tijekom nastupa pred članovima žirija Tulisom Contostavlos, Nicole Scherzinger, Garyjem Barlowom i Louisom Walshom. No nije pretjerano impresionirala publiku izvođenjem hita ‘So What’ pa ju je sudac Barlow u jednom trenutku zaustavio govoreći joj da bi trebala pokušati ponovno s drugom pjesmom, prenose 24sata.hr.

No dobar dojam nije ostavila ni nakon izvođenja pjesme Emeli Sande ‘Next To Me’. Nakon što je čula negativne komentare od strane žirija, uplakana je bacila mikrofon i odgurnula kameru na pod tvrdeći da su joj naredili da pjeva pjesmu koju je otpjevala iako je ona to odbijala.
Na pozornicu je uskoro dotrčao njezin otac, koji radi kao imitator Toma Jonesa, koji ju je pokušavajući je smiriti odvukao natrag pred suce. No Zoe je uskoro počela vrištati na njih i psujući napustila pozornicu. ”Žele napraviti potpunu luđakinju od mene. Iako je audicija bila u lipnju, ja se još pokušavam pomiriti s onim što se dogodilo. Više nikom ne vjerujem. Jedva mogu spavati, poput nervozne olupine sam”, komentirala je Zoe.

[youtube id=”sjQwLOA-hBs” width=”600″ height=”350″]

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.