Pod okriljem noći: Manijak napao i seksualno zlostavljao Banjalučanku

“Nedaleko od željezničke postaje u banjalučkom naselju Kumsale, napao me muškarac, koji mi je pod okriljem noći prišao s leđa te mi jednu ruku stavio preko usta, a drugom me počeo dodirivati i hvatati po intimnim dijelovima tijela.”

Ovim riječima svoje traumatično iskustvo opisuje Banjalučanka, čije je ime poznato redakciji Nezavisnih novina, a koja je ovaj napad odmah prijavila policiji.

“Dogodilo se to 5. siječnja, oko 18 sati. Išla sam iz pravca željezničkepostaje prema naselju Kumsale, te sam, prije nego što sam prešla preko pruge, dobro pogledala, ali nikoga nisam vidjela.

Kada sam krenula putićem uz ogradu jednoga poduzeća, odjednom mi je netko prišao i uhvatio me”, prisjeća se ova Banjalučanka.

Ona kaže da joj je napadač prvo stavio jednu ruku na usta te je pomislila da je u pitanju netko koga poznaje i tko joj, kao u šali, pokušava pokriti oči. Međutim, ubrzo je shvatila da se prevarila te da je, zapravo, iza nje manijak, pišu Nezavisne novine.

“Napadač me uhvatio i počeo me dodirivati i hvatati po intimnim dijelovima tijela. Tada sam se ‘oduzela’. Počela sam vrištati, a on je tek tada popustio i počeo bježati prema pruzi. I ja sam tada uspaničeno otrčala prema portirnici jedne od firmi”, navodi ova Banjalučanka.

Kada se sabrala, odlučila je sve prijaviti policiji i kaže da joj je policajac uzeo podatke i broj telefona kako bi napadača, ukoliko bude pronađen, eventualno prepoznala.

“Bio je mrak i nisam ga dobro mogla vidjeti, ali se sjećam da je imao crnu jaknu s kapuljačom, koju je stavio preko glave, i najvjerojatnije farmerice. Mislim da je u pitanju mlađi muškarac. S obzirom na način na koji me napao, nije u pitanju pokušaj pljačke, već pokušaj seksualnoga zlostavljanja”, svjedoči napadnuta žena.

Iz policije kažu da je prijavu ovoga događaja zaprimila banjalučka Policijska stanica Lazarevo te da su policajci obišli teren, ali nisu pronašli osobu koja je odgovarala opisu Banjalučanke.

“Policajci će nastaviti rad po navedenom i prikupljanju informacija s ciljem identificiranja lica i utvrđivanja činjeničnoga stanja”, rekla je Marija Markanovićglasnogovornica CJS Banjaluka.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: